5 gifts for your baby girl

Tuesday, December 16, 2014


Mališani nestrpljivo iščekuju praznike kako bi poklone ispod jelke konačno otpakovali. Pa sve danima obilaze oko istih ne bi li naslutili šta se krije u svim tim šarenim kesama i kutijama.
Za sve Deda Mrazove (čitaj: roditelje) koji su na muci i još uvek nisu smislili šta to da poklone svojim malim princezama, donosimo nekoliko predloga.

1. Lutka Lalaloopsy. Cena od 1.000 dinara za mini verziju, preko 3.500 dinara za veliku lutku, pa i do 8.000 dinara za npr. Lalaloopsy sa krevetom. Postoji i mnoštvo neke dodatne opreme za lutku - odeća, skuteri, kuće, i sl. Čini se da je ova lutka zamenila Barbie našeg vremena, jer devojčice je naprosto obožavaju.
2. Swarovski Charm narukvica. Cena 5.000 dinara. Nešto što će joj ostati i za kasnije. Za uspomenu. Trenutno u ponudi kod nas imaju jedino ove sa srcima, ali i razne priveske koje možete naknadno dodavati i kačiti.
3. Pepina velika knjiga priča. Cena od 1.700 do 2.300 dinara. Izdavač Evro-Giunti, koji možda ima i najbolju ponudu dečijih knjiga. Mi vam predlažemo onu o omiljenoj Pepi zato što obiluje divno ilustrovanim pričama koje su poučne i razumljive za malu decu.
4. Zara haljinica. 2.490 dinara. Haljina za princeze. 'Nuff Said.
5. Hunter gumene čizme. Od 5.000 dinara. Da bude slatka u vrtiću/školici i da ima iste čizme kao mama.

M.R.

You Might Also Like

0 comments