5 gifts for your woman

Tuesday, December 30, 2014


Niste se ni okrenuli, a već je 30. decembar? I još ne znate šta da poklonite svojim damama? De, de... Ko priznaje, pola mu se prašta! Nećemo vas cinkariti. Umesto toga, sledi brzinska inspiracija! (Imajte na umu da se dve stvari sa ove liste verovatno jedino mogu nabaviti online, tako da vam zasigurno neće stići do sutra uveče. Ali, ako imate sreće, stići će do Božića!)

1. Daniel Wellington sat. Cena od 135 dolara. Minimalizam vlada modnom scenom, pa ako je vaša draga jedna modno osvešćena cica - obožavaće ovakve modele. Sofisticirani su, elegantni i pomalo masculine. Možete ih poručiti na DW zvaničnom sajtu, ali i prošnjurati po radnjama u gradu. Nema baš ovih, ali ima sličnih.
2. Knjiga How to be Parisian wherever you are. Cena od 15 dolara (kada je na akciji) do 25 dolara. U pitanju je knjiga za kojom je poludeo ceo (modni) svet, a koja otkriva sve o takozvanom effortless chicu i šarmantnim manama Parižanki. Nažalost, u pitanju je još jedna stvar koja se ne može nabaviti u knjižari u blizini, već isključivo putem neke velike online knjižare.
3. Michael Kors torba. Cene se kreću u rasponu od otprilike 25.000 do 50.000 dinara, u zavisnosti od veličine, modela i sl. Možete ih pronaći u XYZ Premium Fashion Store-u u Ušće Shopping Centru. Ukoliko ste, pak, za nešto pristupačniju varijantu, domaći brend Mona ima odlične modele kožnih torbi. 
4. Romantični vikend u nekoj evropskoj prestonici. Cena od oko 50 evra po osobi za npr. vikend u Budimpešti, pa naviše. Koji god aranžman da odaberete i za koju god prestonicu da se odlučite, ona će biti oduševljena. A i sami znate da su najlepše uspomene upravo one sa putovanja...
5. Ženski parfem. Cena od 5.000 do 15.000 dinara. Ukoliko ste u nedoumici koji da izaberete (jer ukusi su, jelte, različiti), mi vam predlažemo da idete na sigurno i izaberete klasiku - Chanelu N°5 nije mogla da odoli ni fatalna g-đica Monroe. 

M.R.

Ph. tumblr.comdanielwellington.comfacebook.com/xyzfashionstorethisisglamorous.compinterest.com

You Might Also Like

0 comments