5 Holiday Movies

Saturday, December 06, 2014


Decembar je vreme da se ušuškamo pod toplo ćebence i gledamo omiljene filmove. Idealno uz neku toplu čokoladu, dok napolju pada sneg. Ja, čudak, imam spisak prazničnih filmova koji se rotiraju svake godine.

Decembar 2014. godine biće vreme za Family Stone, koji je od onih filmova što gledate kada ste sami. Nije loša ideja spremiti i pakovanje maramica za njega.


The Nightmare Before Christmas, da gledate sa nekim od 8 ili 9 godina, ali je pun pogodak i za one što se zovu odrasli. Paaa, ima tu i nekih filmova koji su već odgledani ovog decembra. Da, da,  jasno mi je šta mislite...kad pre? Ali iznenađenje, pogledala sam već dva.


Bridget Jones's Diary. Checked. (Naivno, uvek mislim da će moj supružnik da gleda sa mnom ovaj film, a on uvek odbije. Jednom samo, jednom je pristao....zaspao u prvih 10 minuta.


The Shop Around the Corner. Checked, checked. Ideja - okupite žensko društvo da zajedno uživate  u ovom klasiku. Uz čokoladnu tortu i dobro crno vino. Nema ništa bolje.


I za kraj ovog prazničnog spiska Serendipity. Jer John Cusack. Simple as that. 

M.S.

ph. refinery29.com, tumbrl.com, listal.com, saturdaymovie.tumbrl.com, patheos.com

You Might Also Like

4 comments

 1. Odabir je dobar ali kakvo je vreme mislim da ce nam trebati jos filmova. Evo moja preporuka za neke filmove:Because I Said So, The Lake House, The Notebook (odgledan ko zna koliko puta), Home Alone (znam osobu koja ga je skoro gledala, pronaci ce se...), The Ultimate Gift, Message in a bottle, The Boy in the Striped Pyjamas... Ima ih jos ali dosta za sada :)))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Zaista, ako ovako nastavi spisak ce sasvim sigurno morati da se dopuni.

   Delete
 2. Love actually pod obavezno ! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Da, da, jedan od omiljenih, ali ove godine nije na redu.

   Delete