Best holiday campaigns

Monday, December 15, 2014


Gucci, Special Delivery, A Holiday tale

Dugo me ni jedna video kampanja kao ova nije toliko oduševila. Prevenstveno mi se dopada što su izabrali pastelne boje umesto standardnih novogodišnjih nijansi. Kadrovi su fantastični, i ne kažem to samo zato što sam u poslednje vreme opsenuta video montažom. Sve volimo poklone i jedna čekamo da pristignu, realno u mom slučaju ih donosi poštar ali radost je podjednako jaka. Tako da je i naziv "Specijalna dostava" prilično pogođen. I da, sami komadi iz kolekcije su sjajni! Sve u svemu, sve pohvale za Gucci.

J.B.Zara Home, A Family Portrait, Home for the Holidays

Baš onako kako treba da bude za praznike... Porodica na okupu, jelka i bogata trpeza. Pridodam li ovoj toploj priči i nestvarno lepu scenografiju - porodičnu kuću u planinama i divnu prazničnu dekoraciju, zatim preslatke klince, kolače, standardno my-cup-of-tea Zara odeću, kao i savršene Zara Home aksesoare i sitnice za kuću, jasno vam je zašto je ova praznična kampanja moj lični favorit i rastop živi.
I kome da se obratim u vezi sa hitnim otvaranjem Home odeljka u domaćim Zarama, hmmm...?

M.R.Tiffany, A Tiffany Holiday 

Kampanja je savršena. Pastelne boje i retro šarm. Njujork i sneg. Baš onako kako ja zamišljam da će biti jednom kada tamo odem. Vreme Božića i obavezno sneg. Neka davna obećanja, neki stari planovi, sa nekim dragim prijateljima. Čarolija zime i Njujork u vreme praznika, ukrašen lampicama, Jelka ispred Rokfeler centra. Klizanje. Šetnje i gledanje filmova. Doručak kod Tifanija.

M.S. Burberry, From London, with Love 

Sa snežnih ulica Londona, očarala me najnovija kampanja modne kuće Burberry. A ponajviše ON - dvanaestogodišnji sin Dejvida i Viktorije Bekam, Romeo. Dopada mi se što je kroz celu priču provučena Šekspirova tragedija "Romeo i Julija", dok im je verujem ipak najmlađi član porodice Bekam bio najveća inspiracija. Čarobni ples, autentične Burberry šare, zaljubljeni parovi i dostavljanje paketa ljubavi... Rekla bih romantično, baš kakvi i treba da budu praznici koji su pred nama. 

S.Ž.Ph. gucci.comphillipemilton.com, tiffany.com, burberry.com

You Might Also Like

0 comments