Christmas gifts wishlist

Monday, December 22, 2014


Dragi Deda Mraze,

I sam znaš da najčešće poželim nešto praktično - nova torba ili čizme uvek dobro dođu. Ipak, kao što takođe znaš, u predstojećoj novogodišnjoj noći slavim(o) dva jubileja - jedan baš veliki i jedan malo manji, pa bih radije poželela nešto trajno. Onako, za uspomenu. Možda komad nakita... U poslednje vreme jako mi se dopada Pandora prstenje. Nekako je i klasično i skroz chic, a može da se nosi samo jedan ili, još bolje, nekoliko njih naređanih na svaki prst. A izbor ti je ogroman. Pa, eto... Tako nešto. I, kao što sam već napisala, jubilej je za Novu godinu, pa ako možeš poklon da isporučiš baš tad. Da ne čekaš Božić. A i sam znaš, bila sam baš dobra.

Srdačan pozdrav,
M.R.Dragi Deda Mraze,

Kao što već znaš, ja sam obično skromna kad je spisak novogodišnjih želja u pitanju. Ali bila sam izuzetno vredna i dobra cele godine... Tako daaa... Na spisak stavljam ovu Phillip Lim mini tašnu! Uz to napominjem da bi idealno bilo kada bih ja otišla po nju u Njujork. Eto, cele godine sam bila dobra, a sad sam toliko bezobrazna da tražim dve želje u jednoj... cccc!

Pozdrav,
M.S.


Dragi Deda Mraze,

Kada si mi ispunio najveću želju i poklonio kartu u jednom pravcu, ja tačno više ne znam šta bih poželela. Lutke sam prerasla, lopte me više ne zanimaju... Pa, hoću li biti neskromna ako ti ove godine zatražim jedan par Chanel espadrilica? Trudila sam se da budem dobra, priznajem. A znaš, ja ipak sada živim na moru, te će mi dobro doći za svakodnevno lutanje po gradu i sigurna sam da će se savršeno uklopiti uz sve moje morske kombinacije. Samo jedne, deko... Ne tražim puno, zar ne?

Topli pozdrav,
S.Ž.


Dragi (fashion) Deda Mraze,

Ako si već voljan da ispuniš naše "skromne" želje, onda moram da ti priznam da se na mojoj modnoj listi već dugo nalazi sako u crvenoj boji. Ukoliko smatraš da zaslužujem i želiš da me obraduješ, nećeš pogrešiti ako izabereš upravo ovaj u jarkocrvenoj nijansi. Da bude onako... U duhu praznika!

I da... Pitaj i naše čitaoce šta žele, pa ispuni želje i njima.

Unapred zahvalna,
J.B.


Ph. zara.com, instagram (@theofficialpandora), sincerelyjules.com, 31philliplim.com

You Might Also Like

2 comments

  1. Super post :)
    Nadam se da će nam Deda Mraz ispuniti želje i 'željice' :D

    ReplyDelete