eDAYtorial

Monday, December 01, 2014


Čudno je to kako se neke sjajne ideje nikada ne realizuju. Ostanu tako da lebde negde u vazduhu dok se ne zaborave... (Imala sam ih, sram me bilo, poprilično, ali to je već druga mnogo-sam-pametna-malo-sam-lenja tema). A čudnije je kako se nekad neke kockice poslažu i nastane nešto. Nešto novo. Nešto tvoje. Čedo koje gajiš i za koje se nadaš da će da naraste veeeliko, veeeliko...
E, pa... eDAYtorial je naše čedo.
Četiri nas je. Možda se vi i mi čak i znamo. Sa nekih prethodnih poslova, iz nekih ranijih postova. Sve smo blogerke sa višegodišnjim stažom (dobro, de... neke od nas pomalo i zabušavaju). I sve smo prijateljice - inbox sa skoro 50.000 razmenjenih poruka u proteklih par godina nam je dokaz. Znate kako to već ide: upoznavanje, zajednička interesovanja, pa srk kafe, modne teme, srk kafe, životne teme, srk kafe, trač partija... Prvo drugarenje, posle prijateljstvo, sada i partnerstvo. Kažu, dobar sled.
Elem, međusobno se jako razlikujemo. I eDAYtorial je nastao sa idejom da naše različitosti predstavimo na jednom mestu. Da mi, različite, komentarišemo iste stvari. Da vam preporučimo omiljene knjige i filmove, posavetujemo vas šta da obučete ili koju izložbu da posetite. Šarolik sadržaj koji će se uređivati na dnevnom nivou. Online kolaž lepog, rekla bih.
Pa vi ostanite uz nas. Ko zna, možda vam se i dopadne...
Be unique... Be amazing... Be inspired. Naš je zadatak da vam u tome pomognemo.


M.R.

You Might Also Like

9 comments