Happy New Year

Wednesday, December 31, 2014


Znam, pomalo je blesavo i potpuno iracionalno pridavati toliki značaj jednoj jedinoj noći. Kao da će se u njoj napraviti nekav presek stvari i kao da će, eto, od sutra, sve biti skroz drugačije i krenuti na bolje...
Ali zašto ne bismo, barem tu jednu noć, bili tako blesavo srećni i iracionalno bezbrižni? Pa verovali u nove šanse i nove početke?
Ja glasam za to da danas svi zažmurimo, jako, jako stisnemo pesnice i mislimo o nečemu baš lepom! Jer, ako smo pojedinačno pozitivni, ceo svet mora biti srećnije mesto, garantujem. Pa iracionalno možda postane racionalno i bude ono "mir u svetu", i sl. Uz rizik da ovo pisanije krene u pravcu govora neke natapirane misice, još jednom podvlačim da čvrsto verujem u to.
No, dobro... Lako je jednu noć udariti brigu na veselje. Šta posle...? Život nam je ružičast ili siv u zavisnosti od toga kakav filter koristimo. Stvar je lične percepcije. Pa, i ako brige ne možemo da ostavimo po strani, možemo malo više na značaju da damo lepim stvarima. Osmeh, eto, ništa ne košta. Poljubac, takođe. Cmoknite partnera, dete ili roditelje i razmislite koliko ste zapravo srećni. Onda će vam sutra sigurno biti bolje i neke stvari možete i iznova.
U ime eDAYtorial žena želim vam najsrećniju 2015. godinu! Celu, skroz na skroz. Da ste nam živi, zdravi i veseli! Voljeni i zaljubljeni. Uspešni i ostvareni. I neka vas sreća uvek prati. A vi joj malo u tome pripomozite...
Živeli!

M.R.


You Might Also Like

0 comments