New Year's Eve Outfits

Monday, December 29, 2014


Godinama unazad 31. decembar mi je rezervisan isključivo za porodicu. Porodična večera, otpakivanje poklona, gledanje novogodišnjeg programa koji je uvek - nikakav, i kratki đir po centru grada, u inat zimi i gužvi, zbog, eto, vatrometa i poljubaca pod svetlima istog. Ali tako mi je i najlepše!
Upravo iz tog razloga godinama unazad ni ne kupujem svečane haljine za doček. Ali svakako volim da se lepo obučem. Da se i na taj način obeleži... Stara isprati, nova dočeka.
Žena koja stoji iza brenda J.Crew Jenna Lyons (i boginja stila, ako mene neko pita) ovako nešto nosi na posao, ali ja bih takav outfit ponela baš za doček. Dovoljno je opušten da je primeren za kućnu varijantu, a taman je zabavan i cool da je za specijalnu priliku. Party pantalone, bela majica, teksas, krzno i ubistveno dobre cipele sve su što mi je potrebno za još jedan nezaboravan 31. na 1.

M.R. 


Jedva čekam da za doček ne idem nigde i ne radim ništa, i da obučem svoju najsvečaniju pižamu. Nezaobilazne su i predivne vunene čarape, sa zimskim motivima. Crveni karmin. Ove godine, kao i mnogih prethodnih, preskačemo okupljanja. Samo nas troje, tri musketara, svi u svojim svečanim pižamama. Sigurno je da će biti i čokoladne torte i šampanjca (koji se već hladi u frižideru).

M.S.Volim kombinacije koje ne zahtevaju puno truda i uloženog vremena. Zato je mala, crna haljina rešenje za mnoge dileme. Crveni karmin, blago naglašene oči, neki aksesoar u boji i spremna sam! Wendy je svojim outfitom dala odličan primer kako nositi crnu, elegantnu haljinu sa čizmama iznad kolena, dok je moja kombinacija ipak nešto jednostavnija.

J.B.Kako sam u poslednje vreme opsednuta suknjama od tila, a ujedno sam postala ambasador baš takvih (Kara skirts brenda iz Dubaija), biram jednu u beloj boji poput snega i dodajem crvene detalje. Crveni tanji džemper, crvene cipele, ruž i veliku srebrnu ogrlicu koja će upotpuniti ceo outfit. Jednostavno, udobno i stylish. Kombinacija za koju sam sigurna da neću pronaći ni na jednoj drugoj devojci. Dakle, ja sam spremna. Odbrojavanje može da počne!

S.Ž.Ph. selfservicemagazine.com, wendyslookbook.com, oliviavonhalle.com, pinkpeonies.com

You Might Also Like

0 comments