Over the knee boots

Monday, December 08, 2014


Dopadaju mi se klasični modeli Brian Atwood-a i Stuart Weitzman-a. Kada su bez dodatnih detalja i od prevrnute kože. Što se boja tiče crna i siva su mi favorit. Smatram da su ravne čizme lakše za kombinovanje jer je kod štikli tanka linija između finog i vulgarnog. Zaista se mora voditi računa. Miroslava Duma je svojim outfitom dala odličan primer kako sa ovim čizmama postići šik i po malo ležeran izgled!

J.B.Nisam oduševljena čizmama preko kolena, iako ne mogu da kažem ni da mi se uopšte ne dopadaju. Negde sam između. Ravne ili sa nižom potpeticom, više nego visoka štikla. Zavisi na kome, u i kakvoj kombinaciji. Margaret Zhang je kul i ona mi je najbolji primer kako se nose takve čizme. Oprez za sve devojke koje se odluče za kupovinu, pažnja, pažnja, pažnja, da ne bi izgledale kao hoochie mama.

M.S.


Plusić! Znak uzvika! Okej, preduslov su manekenske proporcije i noge do vrata, ali u njima žena izgleda jednostavno - moćno. Da se ne zavaravamo, stilski je izazov izbeći "Pretty woman" momenat, ali dok se vodimo onom da je manje, zapravo, više, nema bojazni. U prevodu: ostatak outfita mora biti sveden i sofisticiran. Uostalom, neka vam ova odevna kombinacija ultimativne stilske kraljice Elene Perminove posluži kao inspiracija. Meni svakako jeste.

M.R.


Volim da ih vidim na nekome drugom, ali ne i na sebi. Smatram da je vrlo rizično kombinovati čizme preko kolena, kao i da idealno stoje samo vitkim devojkama. Ukoliko se nose uz kratku suknju ili šorts, ja sam više za neku varijantu malo zatvorenije bluze, dok moram priznati da super stoje i uz helanke, a još bolje uz dodatak ponča ili kaputa. Olivia Palermo i te kako zna, te u zavisnosti od prilike bez greške uklapa kako ravne tako i čizme sa potpeticom.

S.Ž.Ph. styledumonde.com, shinebythree.com, whowhatwear.com, kk.no.

You Might Also Like

0 comments