Favorite Winter Item

Monday, January 05, 2015


Kažu da šešir izražava karakter, stil i stav osobe koja ga nosi. Za zimske dane svakako treba izabrati modele koji su napravljeni od vune kako bi se glava zaštitila od hladnoće i vetra. Nećete pogrešiti ako izaberete šešir koji stoji stabilno i pristaje vašem obliku lica. Ono što je sigurno, šeširi kao modni detalji veoma dugo zauzimaju počasno mesto u garderoberu svake dame od stila. Ja ih obožavam!

J.B.Sve vezano za zimu počela sam da volim. I kape, i velike šalove, i rukavice, i šešire. I zimske sportove... Ma, sve što nekad nisam (kad sam bila mala i mislila da je leto baš super) - sad volim. Od tih zimskih lepota najdraži su mi klizanje i klizaljke. One tako lepe, bele i romantične, na svetlucavom ledu i momenti kad se kao deca radujemo kad nam uspe neki okret...

M. S.


Kad je zima, bez šala - nigde! Što veći i topliji, to bolji. Još kada, uz neki pojas, može da se nosi i kao pončo, onda imamo i stil i ušuškanost u jednom. Zato biram neki poput ovog Zarinog (2290 din).

M.R.


Zima ne moze da prođe bez toplih vunenih čarapica, a najdraže su mi baš one koje mama i baka ispletu. Pa ih navučem, ušuškam se pod mekano ćebence, i uzivam uz toplu čokoladu ili čaj i omiljene mi božićne filmove. A ako, pak, moram da izađem napolje, volim da ih nosim uz čizmice i to posebno tako da vire iz istih i daju mojoj kombinaciji neki poseban šik.

S.Ž.


Ph. hm.com, zara.com, vibekedesign.blogspot.com, pinterest.com

You Might Also Like

2 comments