How To Lift His Everyday Look

Monday, January 12, 2015


Stylish detalj tokom zimskih dana mogu biti rukavice. Interesantnog dezena, poput ovih na fotografiji, ulepšaće svaki jednostavan kaput.

J.B.


Muškarci možda imaju manje prostora za manevar u smislu eksperimentisanja sa garderobom, od nas žena. Međutim, mislim da mogu da se poigraju sa aksesoarima, kako bi malo začinili svoje kombinacije, a naročito kada su u pitanju one formalnije. Meni su posebno simpatične leptir mašne. One mogu dati ili elegantan ili funky ton autfitu, u zavisnosti od željenog krajnjeg efekta. (A tek rastop kada su sinovi sa matching leptir mašnama zajedno sa svojim tatama?!)

M. S.
Tako što ćete ga posavetovati da se ugleda na Johannesa Huebla! Šalu na stranu, ako moram da izaberem jednu stvar koja će puno učiniti za njegov svakodnevni look, onda svakako biram - sat. Tanak, elegantan. Pre sa okruglim, nego sa četvrtastim brojčanikom. I pre sa kožnom, nego sa metalnom narukvicom. Neki u stilu ovih sa potpisom ArmaniSkagen.

M.R.

Ako mene neko pita, ja bih njegov look začinila rancem. Ovaj modni detalj se vratio na modnu scenu i mislim da je must have u garderoberu svakog muškarca. Odlično ide uz kežual autfite, mada volim da ih vidim i uz formalne kombinacije. A ako moram da biram, moj izbor bi definitivno pao na ovaj Gucci-jev model.  

S.Ž.You Might Also Like

0 comments