Menswear Fashion Week

Monday, January 26, 2015


Tom Ford - modeli su klasični, ali sa umerenom dozom šika. Verujem da bi većina muškaraca mogla da ih ponese. Bitno je da je kolekcija nosiva i od mene je već dobila veliki plus!

J.B.


Vivienne Westwood - za one malo smelije. Cela kolekcija prepuna je kolorita, što samo može da vam popravi raspoloženje tokom jesenjeg sivila. I mada na prvi pogled sve izgleda stylish ali ujedno i "too much", ipak mislim da pojedini komadi mogu i te kako da podignu običnu odevnu kombinaciju.

S.Ž.


Brioni - možda se ne razumem preterano u mušku modu, te mi, iskreno govoreći, većina revija na Menswear Fashion Week-ovima deluje blesavo i potpuno nenosivo, ali znam kako izgleda sofisticirani, elegantni muškarac. Baš kao onaj koji bi nosio Brioni komade za jesen/zimu 2015. Odela, ukrojeni kaputi i cool džemperi, pa sve u sivoj, teget ili camel boji sa dodatkom malo zelene i bordo, nešto su što ću, sasvim sigurno (u cenovno mnogo prihvatljivijoj varijanti, odnosno u high street radnjama), birati i za svog muškarca naredne jeseni.

M.R.

Ann Demeulemeester - kada je ovaj brend u pitanju ono što uvek može da se očekuje jeste to da će kolekcija biti pretežno crna. Ovog puta ima jedna novina, a to su akcenti u jarko crvenoj boji, kao i poneki u zelenoj i senf boji. Kroz kolekciju se provlači military ton i punk rock utisak. Dopadaju mi se neobična kopčanja kaputa, kod kojih je unutrašnjost eksponirana, kao i slojevitost. Priznajem da ova kolekcija nije baš za svakog, ali, iako je muška kolekcija u pitanju, ja bih nosila 95% stvari. 

M. S. ph. style.com

You Might Also Like

0 comments