3 Valentines Gifts For Your Woman

Tuesday, February 10, 2015

Ako ste u nedoumici šta da kupite voljenoj osobi za Dan zaljubljenih, eDAYtorial je tu da vam priskoči u pomoć i iznese svoje predloge. Nisu žene toliko komplikovane i zahtevne kao što mislite. Zadovoljile bi se, sigurna sam, evo barem jednom stavkom sa naše male liste.

1. Parfem - Često kažemo kako nas određeni parfem podseća na nekoga ili nešto. Iz toga zaključujem da bi ovo bio idealan poklon za nju. Zašto joj ne biste poklonili jedan koji će postati vaš lični pečat? Jer od svih naših čula, miris najbrže budi uspomene.

2. Spa tretman - Da se zna da je praznik, obradujte svoju damu odlaskom u spa centar. Rekla bih da sa ovim ne možete pogrešiti, jer malo ko izdvaja novac za ovakve stvari. Stoga, pobegnite zajedno iz užurbane svakodnevnice i iskusite različite vidove relaksacije.

3. Valentines cupcakes - Naravno da ih možete naručiti, ali ako ste vešti u kuhinji predlažem vam da napravite svoje ljubavne kolačiće. Budite kreativni, pustite mašti na volju ili se jednostavno poslužite internetom i "ukradite" neke od slatkih ideja.

S.Ž.

Ph. thevogueworld.com, clickhdwallpapers.com, spafinder.com


You Might Also Like

0 comments