SJ4000 HD Camera

Thursday, February 19, 2015


Od nedavno sam vlasnica jedne nove igračke koja me je oduševila i koju želim da vam predstavim. Reč je o HD kameri SJ4000, koju već nekoliko nedelja testiram, a vi ste imali prilike da vidite već dva videa (Coffee Mugs i Veggies) koja su sa njom napravljena. 
Kamera HD SJ4000 odlična je zamena za GoPro, u slučaju da ne želite da trošite mnogo novca jer joj je cena oko 80 dolara. Kupljena je preko Aliexpress-a (ovde) i trebalo je oko tri nedelje da stigne. Ono što je plus je da nisam ništa dodatno platila, odnosno carinu, otvaranje paketa i druge iritirajuće sitnice. 
Ova kamera je idealna za snimanje ekstremnih sportova na snegu i na vodi. Ima vodootporno kućište i može da ide do 30 m dubine. Kamera ima mali displej (1,5 inch) koji će vam koristiti oko kadriranja, ali ne više od toga jer, iako možete da gledate šta ste snimili displej je toliko mali da jednostavno nema smisla. Uz nju dobijate brdo dodataka, te može da se nakači, na primer, na bicikl ili na kacigu. Takođe, dobijate punjač i rezervnu bateriju. 
Ako vas zanima više o ovoj kameri preporučujem ovaj video (a ukoliko vas zanima WiFi verzija ove kamere pogledajte ovaj). 

M.S. 

You Might Also Like

0 comments