10 Apps that make my life easier

Thursday, March 12, 2015

1. NutriLiving Recipes - aplikacija kojom sam u poslednje vreme totalno opsednuta. Verovatno jer sam veliki gurman, pa kako non-stop razmišljam o hrani, upravo ovde nalazim sjajne healthy recepte uz pomoć kojih su povrće i voće postali sastavni deo svakog mog obroka. Bilo da imate Nutri Bullet (koji je meni zaista promenio život) ili neki drugi blender, možete se poslužiti ovom aplikacijom i ukrasti neke od ideja za pripremu super-zdravih smutija.2. My Fitness Pal - nastavljam o zdravoj ishrani i preporučujem da instalirate MyFitnessPal. Kutak u kojem ćete beležiti svoje obroke, treninge, računati kalorije, zacrtati svoje ciljeve i jednostavno imati "nekoga" ko će vam pomoći da kazete NE kaloričnim grickalicama.3. Nike+ Running - aplikacija već preporučena u jednom od prethodnih postova, koja zaslužuje još barem jedno pominjanje. Moja motivacija i moj Nike coach - personalni trener. Ostanite u kondiciji, beležite pređene kilometre, izaberite program po kojem želite da trenirate i pozovite prijatelje da vam se pridruže, jer u društvu je uvek slađe.

4. Tango - kada Whatsapp, Viber i Facebook stavite u jedno. Dakle, sve vam je jasno. Besplatno četovanje, besplatni pozivi, videi, kao i preslatke sličice i stikeri zbog kojih kažem zbogom Emoji.5. VSCO Cam - jer objavljivanje fotografija bez filtera više nije tako cool. Stoga, ako bih morala da ostanem na samo jednoj aplikaciji za obradu slika, to bi bila upravo ova. Fantastični filteri pomoću kojih uz samo malo igre možete dobiti zaista sjajne fotke.

6. Google Drive - nešto što mi je podosta olakšalo posao, jer ne moram više da nosim laptop sa sobom zbog samo jednog dokumenta ili fotografije. Jednostavno stavim sve na Drive, i u svakom trenutku preko mobilnog telefona mogu da otvorim isti dokument, pročitam, editujem, prosledim i zaboravim na dosadno povezivanje kablom ili pak slanje mejlova samoj sebi.

7. Skyscanner - bilo da idete na odmor ili poslovni put, verujem da ce vam Skyscanner biti od velike pomoći. Unesite željeni datum putovanja i destinaciju, i nakon samo jednog klika dobićete listu letova počevši od najpovoljnijih. Uporedite cene i bukirajte svoje putovanje brzo i jednostavno.

8. Uber - moj personalni vozač i zamena za metro ili taxi. Na žalost Uber ne postoji u Srbiji, međutim ukoliko se nađete negde u inostranstvu, zašto ne biste isprobali. Sve što je potrebno jeste da unesete lokaciju na kojoj se nalazite i za samo koji sekund saznaćete koji automobil dolazi po vas, za koje vreme, registarsku oznaku tablica, ime vozača, kao i broj telefona putem kojeg možete da ga kontaktirate. U automobilu će vas dočekati flašica vode, maramice i časopisi, a ono što se meni naročito dopada jeste način plaćanja. Jednostavno nakon vožnje izađite iz automobila i zaboravite na plaćanje u kešu, jer će se novac automatski skinuti sa vaše kartice.

9. Timehop - jedna veoma zanimljiva aplikacija koja će vas vratiti koju godinu u nazad i prisetiti šta ste objavili na vašim društvenim mrežama baš tog dana.

10. Shazam - znate ono kada čujete neku pesmu, pa vas ceo dan kopka kako se zove i ko je izvođač iste. Zahvaljujući Shazam-u tih problema više nema. Potreban vam je samo internet i vaš smart phone će pokazati koliko je zaista pametan.* Napomena: Sve aplikacije su dostupne za Android i iOS operativni sistem.

S.Ž.

You Might Also Like

2 comments

  1. Woooow. Uber mi se definitivno najvise svidja mada i ostale aplikacije su super. Hvala za ovakav post :-*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nema na cemu. Uber je zaista fantastican! :) :*

      Delete