8 Gifts For Your Mother

Thursday, March 05, 2015


Mame moramo voleti, maziti i paziti svaki dan (ukoliko je nekome uopšte potreban podsetnik zašto je tako, ima ga na linku ovde). A kako je 8. mart za koji dan, predlažemo vam baš 8 poklona kojima će se svaka mama obradovati.

1. Leonardo vaze. Cena od 1000 din, pa naviše. U Novom Sadu ih možete naći u Novoluxu. Ima ih raznih boja i veličina, lepe su i moderne, i divan su ukras svakog enterijera.
2. Cveće. Cena od 100 din (koliko su buketići kod bakica na Limanskoj ili Futoškoj pijaci), pa naviše (koliko su cvetni aranžmani u cvećarama). U ovom periodu zumbuli, narcisi i drugo prolećno cveće naši su favoriti.
3. Medenjaci. Cena od oko 50 din po komadu. Naša drugarica Renata pravi divne, ukusne medenjake, u raznim oblicima i sa raznim motivima, koji vam mogu stići i upakovani u ove slatke, retro teglice.
4. Knjiga. Cena od 500 din, pa naviše. Mi vam predlažemo knjigu o kojoj se, s obzirom da je nedavno nagrađena NIN-ovom nagradom, mnogo priča - "Kuća sećanja i zaborava", Filip David (izdavač Laguna, oko 700 din).
5. Odlazak u bioskop. Cena 350 dinara po osobi. U Areni u Novom Sadu ovih dana se prikazuju filmovi sa FEST-ovog programa, a na repertoaru za 8. mart se nalazi film "Wild" sa sjajnom Reese Witherspoon, koja je za ulogu u ovom ostvarenju bila nominovana za Oskara.
6. Mona torba, cena od 10000 din (model sa slike je 14990 din) ili Mona novčanik, cena od 5000 din (model sa slike je 5190 din). Mona je, sigurno znate, domaći brend koji proizvodi kvalitetnu kožnu galanteriju, a u ponudi ima mnogo različitih modela koji mogu zadovoljiti svačiji ukus.
7. Nakit. Predlažemo vam neku klasiku koja nikad ne izlazi iz mode poput ovih Swarovski minđuša (model sa slike je oko 8000 din).
8. Kozmetički tretman lica. Cena od oko 2000 din, pa naviše. Mame nemaju mnogo vremena da se posvete sebi, pa bi idealan poklon bio i neki kozmetički tretman - većina kozmetičkih salona ima u ponudi poklon vaučere, pa tako možete birati vrednost poklona ili vrstu tretmana.

M.R.

Ph. decomag.co.uk, pinterest.com, facebook.com/VecafamilyCattering, laguna.rs, impawards.com, mona.rs, swarovski.com, allskins.com.au

You Might Also Like

2 comments

  1. Tako divan post kao i odabir pokloncica. Preko Renatine sttanice sam saznala sa vas blog i moram primetiti da je sjajan. :)
    Posetite moj blog >>> http://shineperfection.blogspot.com/

    ReplyDelete