8 things to do in Dubai for 1 AED or less

Sunday, March 08, 2015

1. Joga u prirodi
Čak i kada ste na odmoru, vašem telu je potrebna relaksacija. Nema lepšeg i boljeg načina opuštanja nego uz jogu, pa još u prirodi. Stoga, posetite Al Barsha park subotom od 17:30-18:30 časova gde su organizovani besplatni časovi.
www.lakshyoga.com2. Upoznajte kornjače
U Mina A'Salam hotelu stanuju i kornjače. Upoznajte ih, nahranite i saznajte nešto više o njima svake srede od 11h.
www.jumeirah.com

3. Vožnja drvenim brodićem
Sasvim drugačiji pogled na Dubaji doživećete u delu Creek Dubai, koji je zapravo i nastariji deo ovog grada. A zatim uživajte u vožnji drvenim brodićem za samo 1 dirham i pređite zaliv koji povezuje Bur Dubai i Deiru.
www.rta.ae 

4. Besplatno šišanje
Studenti francuske akademije Formul'A nude besplatno šišanje, koje je naravno propraćeno nadzorom instruktora. Verujem da nema razloga za strah, stoga podržite buduće frizere i častite se novim šiz-frizom.
www.formula-academy.net

5. Trke kamila
Kažu da trke kamila moraju da se nađu na "to do" listi svakog stanovnika Dubaija. Oops, stidim se jer još uvek nisam bila. Ali, ipak vam predlažem, ukoliko se nađete ovde u periodu između decembra i marta meseca.
Al Marmoum Camel Racetrack, Dubai-Al Ain Road (za rezervacije pozvati 04 832 6526)6. Bioskop na otvorenom
Nedelju veče predlažem da provedete u bioskopu na otvorenom, koji se nalazi čak na vrhu zgrade. Kokice, voljena osoba i film pod zvezdama. Romantično, zar ne?
www.pyramidsrestaurantsatwafi.com/offers-events/movies-under-the-stars

7. Posetite flamingose
Jedinstveni po svojoj pink boji - flamingosi, nastanili su se i u Dubaiju. Pa zašto ih ne biste posetili, kada je već potpuno besplatno.
www.wildlife.ae8. Večerajte za samo 1 dirham
Drage žene, SoHo Bar & Grill uvek misli na vas, čak i kada nije 8.mart. Te svakog utorka od 20-22h nudi promociju "Večera za 1 dirham" koja nudi 3 ukusna jela.
www.sohobarandgrill.ae

S.Ž.

Ph. hialbarshadubai.com, prezi.com

You Might Also Like

1 comments

  1. Skroz zanimljive informacije. Sigurno korisne onima koji tamo žive :)

    ReplyDelete