How to dress your baby bump 1

Wednesday, March 04, 2015

Od svih eDAYtorial žena, ja sam ona koja je uvek behind the scenes - pisanje, lektorisanje, osmišljavanje, organizacija i sl. moji su zadaci. Pa, bili su, sve do sad...
Nakon konstantnog insistiranja ostatka tima (da, da, M.S. i J.B. - pre svih, na vas mislim), rešila sam da stanem ispred kamere. U 9. mesecu trudnoće! Kroz tri outfit posta pokušaću da dam svoj doprinos eDAYtorial Wears kategoriji i budućim mamama ponudim nekoliko ideja u vezi sa odevanjem i drugim stilskim izazovima u trudnoći. Takođe napominjem da je sva odeća iz redovnih, non-maternity kolekcija i u veličini koju i inače nosim.
Estetski momenat mi je često ispred udobnosti, priznajem. Ali, čak i ako ne delite ovaj moj stav (čitaj: poremećaj), to nije razlog da u trudnoći ne budete lepo odevene. Kao prvo, zaboravite na trenerke - one su rezervisane isključivo za outfite u kojima vežbate trudnički pilates ili jogu. Kao drugo, (fake) UGG čizme ne dolaze u obzir! Ovo posebno naglašavam jer većina trudnica koje sam tokom poslednjih meseci sretala nosi upravo ovakvu obuću. Pre svega, ona ne drži stopalo u dobrom položaju, a čini da noge izgledaju veće i zdepastije. A kada u ponudi ima toliko lepih ravnih čizama, i kada su patike u svim verzijama ponovo u modi, stvarno nema ni potrebe za nošenjem ovako nečeg.
Nestrukirane haljine, poput ove koju nosim, savršeno će vam odgovarati sve do kraja trudnoće, a outfit uvek možete upotpuniti dobrim aksesoarima.
Voilà! Moja interpretacija casual maternity odevne kombinacije je pred vama, a vi obavezno podelite svoja iskustva, razmišljanja i utiske.

M.R.


M.R. Jakna (jacket): Romwe, haljina (dress), tašna (purse), šešir (hat) i prstenje (rings): H&M, čizme (boots): Aldo, marama (scarf): Benetton.

Ph.
      
Make up Milica Božanić

You Might Also Like

0 comments