Ladies Night in Dubai

Sunday, March 15, 2015

Mart mesec je, ako mene pitate, mesec žena. Stoga ovaj post posvećujem samo njima (nama). Jer se u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i te kako poštuju, jer mogu da se osećaju sigurno dokle god se nalaze na ovim prostorima, i... Jer nam "ladies night" svakog utorka nije strana pojava.
Evo koja vam mesta #edaytorialpreporucuje. Okupite drugarice i uputite se u...

1. Supperclub Dubai
Ponuda: Od 19h sve devojke dobijaju pink bubbly piće potpuno besplatno. Podignite čase i uz divan pogled sa palme nazdravite i uživajte uz sjajan ambijent i DJ.
Lokacija: Jumeirah Zabeel Saray, West Srescend, The Palm Jumeirah; reservations@supperclubdubai.com
2. Chameleon club
Ponuda: Besplatan bubbly ili koktel izmedju 23-2h, što bi vam verovatno bilo dovoljno za jedan fin provod sa drugaricama.
Lokacija: Byblos Hotel, Tecom, www.bybloshoteldubai.com3. Mahiki
Ponuda: Mahiki služi svoje fantastične koktele svim devojkama od 21h do ponoći. Partijajte i osećajte se kao u Londonu s obzirom da je Britancima ovo jedan od omiljenih klubova.
Lokacija: Jumeirah Beach Hotel, www.mahiki.ae4. The Gramercy
Ponuda: Ukoliko planirate da okupite svoje drugarice na trač-partiju, ovo je pravo mesto za vas. Za 0 AED dobićete četiri pića, dok za samo 40 AED sa menija možete poručiti burgere, bifteke ili morske plodove. Prijatno!
Lokacija: Level 2, DIFC, www.thegramercybar.com5. Horizon Lounge
Ponuda: Ukoliko niste ljubitelj noćnih klubova i partijanja do jutarnjih sati, zašto barem ne biste proćaskale uz 3 besplatna bubbly pića i porciju jagoda, od 18-22h.
Lokacija: Habtoor Grand Resort & Spa, Dubai Marina, www.gradjumeirah.habtoorhotels.com  * Napomena: Starosna granica za ulazak u sve klubove je 21 godina.

S.Ž.

Ph. xequals.co.nz, mid-east.info, huateliving.com, sheidafashionista.com, ahlanlive.comYou Might Also Like

4 comments