Shoestova

Sunday, March 29, 2015

U moru fahionista koji plove Dubaijem, usidrena je jedna zaista posebna - njeno ime je Natalia Shustova. Opsednuta modom (prvenstveno cipelama), oktobra 2013. godine odlučila je da svoj život predstavi kroz blog. Poigrala se svojim prezimenom i već pomenutom opsesijom, i pokrenula Shoestova.com. Od dana kada sam je upoznala, postala je (i ostala) po meni najstilizovanija dama Dubaija. Misleći da vodi lak život koji se svodi samo na shopping i blogovanje, iznenadila sam se kada sam otkrila "malo" više detalja o njenom životu.
Naime, Natalia je zapravo full-time advokat, što samo po sebi zahteva mnogo rada i odgovornosti. Postala je i modni editor ruskog magazina "The Art of Living", modni konsultant, a vredno radi i na svojoj modnoj liniji koju će predstaviti u prvoj polovini ove godine. Pored svega redovno stiže da trenira 5-6 puta nedeljno, a nikako ne zapostavlja ni svoju porodicu (dve ćerke, sina i supruga).
Posvećena modi kao svojoj velikoj ljubavi, sarađuje sa raznim brendovima kao model, stilista, kreativni direktor i ambasador. A kako kaže, stiže i da spava. Ne znam kako joj polazi za rukom, ali joj se zaista divim i iznenađujem svakoga puta kada je sretnem na modnim događajima za koje se isto tako trudi da isprati. Natalia - well done!

P.S. Predlađžm i da bacite oko na njen instagram profil @shoestovainstyle gde svakodnevno objavljuje zaista fantastične kombinacije!

S.Ž.

Ph. shoestova.com 

You Might Also Like

0 comments