5 apps you need in Dubai

Saturday, April 25, 2015

1. Task Spotting - App kojoj sam se posebno oduševila. Postanite tajni agent 007, locirajte i rešavajte slatke misije po gradu, zarađivajući poene koje kasnije možete unovčiti. Tajni zadaci vas čekaju u određenim kafićima, restoranima i parfimerijama, a ceo opis zadatka upravo u ovoj aplikaciji.

2. The Entertainer - Svako ko dolazi u Dubaji na duži vremenski period definitivno mora imati entertainer u svom telefonu, kojim zamenjujemo knjigu i cepkanje kupona. To bi značilo samo jedno - velika ušteda, uz podjednako veliki izbor online kupona koje možete iskoristiti po restoranima, hotelima, spa centrima i potrošiti duplo manje novca.

3. Zomato - Priznajte, svi smo ponekad lenji da nas mrzi da pripremimo obrok. Ili pak umorni, a opet dovoljno gladni da ne možemo a da nesto ne gricnemo. Baš zbog toga nam je Zomato spas. Uvalimo se u fotelju, izlistamo menije raznih restorana i baš tako uz sve četiri u vis dočekamo kućnu dostavu. Prijatno!4. Time Out Dubai - Kada dođu oni slatki slobodni dani, sve što želite jeste da se odmorite i da ih provedete na najbolji mogući način - sa prijateljima ili svojim najmilijima. Ja bacim pogled na Time Out Dubai, saznam za najbolja dešavanja u gradu kako bih bila u toku, i za cas posla isplaniram druženja.

5. Exclusive Tables - Zaboravite na dosadno zivkanje restorana, neodgovorene pozive i nerviranja oko rezervacije stola. Od sada vas od toga deli samo jedan klik. A ono što mene posebno raduje jeste ideja plaćanja računa aplikacijom, kao i zarada poena, koja bi uskoro trebalo da počne sa radom.


S.Ž.
You Might Also Like

0 comments