5 Easter Gifts For Your Kid

Monday, April 06, 2015

1. Knjiga: "Dobro drvo", Šel Silverstejn. Cena 600 din. Divna knjiga za sve generacije. Jednostavno je napisana, tako da je mogu razumeti i deca, a govori o bezrezervnoj ljubavi i umeću pružanja, kao i osobini čoveka da neprestano uzima, ne dajući ništa za uzvrat.
2. Plišani zeka. Cena od 500 din, pa naviše. Ako je vaš mališan baš mališan, plišana igračka je jako lep poklon. A pošto je Uskrs, zeka je pravi odabir.
3. Playdoh setovi. Cena od 2000 din, pa naviše. Jer dečiju kreativnost treba razvijati, a ovi setovi sa plastelinom su odlični za to - bilo da odaberete "set za pravljenje kolača" ili "diggin rigs kran".
4. Poseta zoološkom vrtu. Npr. onom palićkom. Cena 250 din (pojedinačna ulaznica), 200 din (ulaznica za decu), 700 din (porodična ulaznica). Palić Zoo svake sezone pripremi neko iznenađenje za svoje posetioce - nove životinje, novi, preuređen prostor za životinje ili lepo sređene zelene površine i cvetne leje. A kada završite posetu zoološkom vrtu, možete prošetati pored prelepog Palićkog jezera ili otići na ručak na neki od salaša u okolini.
5. Tobogan. Cena od 3000 din, pa naviše. Ili bilo koja outdoor igračka (ukoliko, lucky you, imate dvorište u koje ćete je postaviti). Proleće je i deci je potrebno da što više vremena provode napolju. A uz ovakve igračke - zabava je zagarantovana!

M.R.

Ph tripadvisor.rs, takolako.rs, dexy.co.rs, pet-centar.rs, vulkani.rs

You Might Also Like

0 comments