Fashion Bloggers

Saturday, April 04, 2015


Mi kažemo "reality", vi kažete... Vulgarnost i kič? U potpunosti se slažemo, osim kada je u pitanju jedan koji obožavamo - "Fashion Bloggers"! Ovaj tv show beleži najzanimljivije momente u radu nekoliko modnih blogerki - njihov angažman ispred i iza kamere, sastanke sa sponzorima i saradnicima, odlaske na dodele nagrada, biranje odeće, dizajniranje, i sl. Ukoliko ljubite modu i modne blogove, onda su vam glavne zvezde, australijske mega-blogerke koje su odličnim odevnim kombinacijama, ali i nestvarno dobrom fotografijom stekle svetsku slavu, verovatno već poznate: Amanda Shadforth, Zanita Whittington, Sara Donaldson, Margaret Zhang i Kate Waterhouse.
Dakle, pomenute dame poseduju da-se-raspametiš odeću i Stil sa velikim "s". Serijal je melem za oči, bilo da preferirate minimalizam kakav fura Amanda, otkačenu, retro modu koju ćete pronaći u Zanitinim odevnim kombinacijama ili super moderne i pomalo edgy outfite koje Margaret rado nosi. Blogerke su duhovite i beskrajno simpatične, ali su i ozbiljne poslovne žene od kojih dosta možete naučiti o građenju sopstvenog brenda i marljivosti zahvaljujući kojoj običan hobi postaje unosan posao.
Lokacije su tek prava poslastica! Reality je sniman u fantastičnim enterijerima (studijima, stanovima, restoranima), a zahvaljujući scenama na predivnim plažama, parkovima, itd. Australija nam se našla pri vrhu must-visit liste.
Da sumiramo... "Fashion Bloggers" nudi inspiracije na pretek!
Prvu sezonu ste mogli pogledati na E! kanalu ili online, a nedavno je objavljeno da je u toku snimanje druge sezone. Čekamo, jedva čekamo!

M.R.


Amanda Shadforth, Oracle Fox


Zanita Whittington, Zanita


Sara Donaldson, Harper and Harley


Margaret Zhang, Shine By Three


Kate Waterhouse, Kate Waterhouse

Ph. fanshare.com, katewaterhouse.com, shinebythree.com, harperandharley.com, zanita.com.au, oraclefox.com

You Might Also Like

0 comments