Gym Class Heroes

Wednesday, April 15, 2015


Bitno je redovno vežbati. Okej, slažemo se. Ali bitno je, pri tom, i lepo izgledati! Oprema za fitness ne podrazumeva iznošene patike i trenerke i istu pažljivo biramo kao da su u pitanju krpice za večernji izlazak. Mora biti lepa, udobna, ne sme biti (pre)skupa i mora nam dobro stajati. Kada smo pozvane da isprobamo komade iz nove NEW YORKER Athletics kolekcije bile smo oduševljene, ali i jako radoznale. Ovo su naši utisci...

M.R.

Athletics kolekcija je pravo osveženje. Boje su vesele, dizajn je moderan i odlično prikriva nedostatke, a materijali su i više nego prijatni. Većina dama iz svlačionice nas je pitala gde smo kupile opremu i koliko košta - bilo je dosta oduševljenih lica.

J.B.

Najbitinije je da se u opremi u kojoj vežbamo dobro osećamo, a sa ovom kolekcijom to je definitivno tako. Materijali su mekani, a savršeno zamaskiraju ono što je potrebno (čitaj: tu i tamo neki višak i nedostatak), te čine da se osećamo samouvereno, slobodno i prijatno. Neutralne boje uz jarko plavu ili pink da razbiju monotoniju su pravi spoj. I zato veliki lajk za ovu kolekciju od mene.

M.S.M.S. Total look New Yorker

J.B. Total look New Yorker

Ph. Milan Milićev
Location Flex

You Might Also Like

2 comments

  1. Odlično! Super ste uradile ovaj set postova za New Yorker :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, nadam se da se vidi da smo zadovoljne opremom.

      Delete