Serbia Fashion Week Favorites

Thursday, April 30, 2015Martini Vesto by Boško Jakovljević

Imala sam zadovoljstvo da reviju propratim i uživo i moram istaći da sam uživala u istoj koja je bila osmišljena do najsitnijeg detalja. Boško Jakovljević je svakako jedan od najbolje odevenih muškaraca kod nas, tako da ne čudi pozitivan doprinos njegovog dizajnerskog angažmana našoj (ne tako sjajnoj) muškoj modnoj sceni. Nova kolekcija je nosiva, ali poneki modeli ipak pomeraju granice i namenjeni su nešto hrabrijoj gospodi (odela sa cvetnim ili prugastim desenom, na primer). Materijali su odlični, a odevni komadi vrhunski skrojeni. Posebno bih pohvalila to što Boško obraća pažnju na prezentaciju svog rada, pa je tako vodio računa i o obući - modeli nose jako dobre papuče i ne-mogu-ih-dovoljno-nahvaliti cipele. A i super zgodni modeli koji su kolekciju nosili svakako ne odmažu mom pozitivnom utisku.

M.R.


Andrea Lazzari

Još jedna muška kolekcija kao favorit. Kolekcija je nosiva - dominiraju klasične, neutralne boje, ali su zato krojevi malo neobičniji. Moji favoriti u ovoj kolekciji su zanimljive jakne, sakoi i kaputi. Pantalone takođe imaju dosta interesantnih detalja, a ono što je upečatljivo je njihova dužina - odnosno, sve su za koji centimetar kraće nego što je uobičajeno. Naravno, meni je to ok, iako tako nešto više volim u letnjoj varijanti i na bose noge.

M.S.MI-RO

Grčki dizajneri napravili su odličan posao! Kolekcija koju su pokazali na Serbia Fashion Week-u je unikanta i totalno drugačija od svega što smo kod nas navikli da vidimo. Ukratko opisano - kreativan haos sa mnogo stila.

J.B.


Ph. sfw


You Might Also Like

0 comments