5 Best DM Babylove Products

Tuesday, May 12, 2015


1. Plastične kašičice. Cena 179 dinara. Potrebne su vam od prvih dana bebinog života (za AD kapi, kapi protiv grčića i sl.), ali i kasnije, kada beba počne da jede čvrstu hranu. Odlične su veličine i oblika, a ima ih u raznim bojama.
2. Pelene za kupanje. Cena 419 dinara. Čvršće su, tanje i ne upijaju toliko tečnosti kao obične koje svakodnevno koristite, a namenjene su, pre svega, kupanju u javnim/hotelskim bazenima gde nije dozvoljeno da se bebe kupaju bez pelena.
3. Jastučići za dojilje. Cena 249 dinara. Mamama koje doje ovako nešto je neophodno mesecima. Jastučići iz Babylove programa su odlični - mnogo bolje upijaju mleko nego platneni, a duplo su povoljniji od onih jednokratnih drugih proizvođača.  
4. Čaša. Cena 459 dinara. Kada beba prevaziđe običnu flašicu, vodu ili sok najčešće voli da pije iz ovakvih čaša. dm u ponudi ima jako slatke, a razlika u ceni u odnosu na druge proizvođače nije zanemarljiva.
5. Tečnost za pranje flašica (i drugog bebinog posuđa). Cena 119 dinara. Ovaj artikal nije iz babylove programa, ali je uvršten u ovaj post zato što svakako jeste nešto što je roditeljima neophodno. Posebno u prvim nedeljama bebinog života kada se naročito vodi računa o higijeni.


M.R.

Ph: dm.de


P.S. Ove nedelje eDAYtorial vam poklanja super cool Kaligrafisanje sliku. Trk na našu Facebook stranu da vidite o čemu je reč.

You Might Also Like

0 comments