7 Favorite DM Balea Products

Thursday, May 28, 2015


1. Krema za ruke Olive. Cena 179 dinara. Jedna od najboljih krema za ruke koje sam probala i jedna od retkih koja mi je rešavala problem suve kože kada je hladno, kada duva vetar i sl.
2. Losion za telo Balea MED. Cena 399 dinara. Kada smo već u domenu zaštite osetljive kože... Cela MED kolekcija je dosta dobra (koristila sam i gel za tuširanje) i pogodna je za kožu koja je sklona osipu, sušenju i sl. (MED proizvode sam koristila u periodu trudnoće.)
3. Ulje za kosu Balea Professional. Cena 559 dinara. Nisam sigurna da baš regeneriše kosu, s obzirom da uvek koristim nekolko različitih preparata iste namene, ali svakako da, po nanošenju, ovo ulje divno zagladi kosu, a i super miriše.
4. Sredstvo za skidanje vodootporne šminke Balea. Cena 159 dinara. Namenjeno je skidanju vodootporne šminke sa očiju, ali ja sam ga koristila za skidanje šminke sa celog lica. Najbolji je preparat te vrste koji sam isprobala, a dosta je i povoljniji od mnogih drugih koji se prodaju po marketima i parfimerijama.
5. Tuferi Ebelin. Cena 199 dinara. Ovi tuferi nisu iz Balea programa, ali svakako spadaju u beauty pomagala. Još jednom kao prednost ističem cenu koja je niža nego ona koju imaju tuferi poznatijih proizvođača, a moj su apsolutni favorit. Jako su mekani i odlične debljine - nisu pretanki da sredstvo za čišćenje lako prolazi kroz njih, a nisu ni bespotrebno jako debeli.
6. Tečni sapun Balea. Cena 199 dinara. Omiljeni tečni sapun. Znatno povoljniji od drugih uvoznih, a divno pere ruke. Ipak, ono što mu je najveća prednost jeste miris koji je apsolutno savršen! Bilo da je u pitanju kombinacija breskva-nektarina, mleko-med ili neka druga.
7. Krema za područje oko očiju Aqua. Cena 399 dinara. Svakako nije najbolja krema koju sam probala, ali je ubedljivo favorit kada je odnos cena-kvalitet u pitanju. Osvežava područje oko očiju i lepo ga hidrira.

M.R.

Ph. dm.de

You Might Also Like

2 comments

  1. Samo da nadovezem i Balea urea program,od kreme za stopala do losiona za telo.Ova krema za rule je odlicna ☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmmm, moramo isprobati... Hvala na preporuci! :)

      Delete