7 Gifts For A Newborn

Thursday, May 21, 2015


1. Mothercare peškir (sa kapuljačom). Cena između 2000 i 3000 dinara. Postoje i setovi od 2 komada. Odličnog su kvaliteta i najlepši koje sam kod nas pronašla. Mothercare u ponudi ima i posteljine, vrteške za krevetac, nalepnice za zid, itd. sa istim motivima, što je super kada želite veći i vredniji poklon ili kada opremate sobu za svoju bebu.
2. Larousse radosnica (izdavač: Laguna). Cena oko 2500 dinara. Sastoji se iz 8 knjiga koje pokrivaju različite teme: Ja kao sasvim mala beba, Kada sam prvi put, Dnevnik moje mame, itd. U knjigama ima dosta prostora za upisivanje različitih podataka, opisivanje detetovog odrastanja, ali i mesta za fotografije, otiske stopala i dlanova, metar za beleženje visine, i sl. Knjige su upakovane u kutiju koja sadrži fioku za čuvanje pramena kose, narukvice iz porodilišta i drugih sitnica.
3. Playgro igračke. Cena od 1000 do 1500 dinara. Najbolje su one koje se mogu okačiti na kolica, nosiljku i sl. Dete sa nešto više od mesec dana počinje da primećuje svet oko sebe, pa su ove igračke u jarkim bojama koje zveckaju i šušte prva bebina zanimacija.
4. Jungle prekrivači. Cena seta od 2 komada oko 1800 dinara. Dosta su povoljniji nego pamučni prekrivači poznatijih proizvođača, jako su kvalitetni, a odlične su debljine (nisu ni pretanki, ni predebeli), te su zgodni za prolećne/jesenje šetnje, ali i spavanje u toplim sobama.
5. Chicco gimnastika. Cena oko 7000 dinara. Postoje i dosta povoljnije gimnastike za bebe, ali je ova jedna od najlepših na koje sam naišla. Kada bebe počnu da reaguju na boje, zvukove, i sl. gimnastika je odlična spravica na kojoj mogu da se igraju i uče.
6. Mothercare set odeće za novorođenče. Cena od 3500 dinara, pa naviše. Mothercare setovi sadrže sve ono što može zatrebati za oblačenje novorođenčeta: bodiće dugih i kratkih rukava, zeku, štramplice, jaknicu, portiklu, kapicu i rukavice.
7. Knjige iz edicije Bebin dodir (izdavač: Pčelica). Cena od oko 700 dinara, pa naviše. U pitanju su taktilne knjige u kojima, osim što vidi različite oblike i boje, beba može da opipa različite teksture (delovi slika su od somota, pliša, itd.).

M.R.

Ph. mothercare.com, laguna.rs, amazon.com, pcelica.rs, facebook.com

You Might Also Like

0 comments