Style Crush: Carlotta Oddi

Monday, May 18, 2015


Ako radite kao asistent Anne Dello Russo, znači da sve u vezi sa modom držite u malom prstu i da blistate kada je lični stil u pitanju. I zaista, lepu Italijanku, Carlottu Oddi, Anna je zaposlila čim su se upoznale. Kao deo Vogue Japan modnog tima i kao asistentkinja jedne od najpoznatijih urednica u svetu mode, Carlotta ima jako puno obaveza. Radne dane deli na one kada se snima, kada se ne snima i kada traje Fashion Week. Kada se snima obavljaju se kastinzi, sklapaju se i proveraju outfiti, sakupljaju se aksesoari i sl. Kada se ne snima, Carlotta organizuje sastanke za Annu i sa njom odlazi na modne događaje. A kada je u toku sezona najvećih Nedelja mode, raspored postane prilično gust, jer puno putuju i pohode na desetine modnih revija.
Svoj stil Carlotta opisuje kao "romantični šik sa rokerskim duhom", pa tako obožava da kombinuje ženstvene suknje i haljine sa kožnim biker jaknama, i mašne sa nitnama. Njeni upečatljivi outfiti doveli su je pred objektive najboljih street style fotografa, a mi smo odabrale samo nekoliko od njih. Uživajte!

M.R.Ph. vogue.com, stockholm-streetstyle.com, nsmag.com, haute-peper.com, styledumonde.com, collagevintage.com, styleandthecity.com

You Might Also Like

0 comments