8 Best Dressed Celebrity Brides

Tuesday, June 23, 2015


1. Kate Moss
Supermodel, zauvek. Od žene čiji je i street style gotovo besprekoran ništa manje nismo ni očekivali. Venčanica koja je delo modnog genija i Kateinog bliskog prijatelja, Johna Galliana je san svake modno osvešćene devojke.
2. Keira Knightley
Poznata glumica je na svom venčanju nosila haljinu koju je već ranije oblačila! Ali kada je u pitanju haljina koju je dizajnirao Karl Lagerfeld za modnu kuću Chanel - to je sasvim u redu. Veoma francuski i veoma chic.
3. Poppy Delevingne
Britanska it devojka nosila je divnu, klasičnu haljinu Chanel na venčanju u Londonu i potom venčanicu Emilio Pucci na ceremoniji koja je održana u Marakešu.4. Solange Knowles
Kada je stil u pitanju, Solange vrlo često nadmaši svoju mnogo poznatiju sestru. Na svom venčanju je izgledala zaista neverovatno i u Kenzo haljini sa ogrtačem i u Stephane Rolland  kombinezonu.
5. Grace Kelly
Grace je žena čije je ime i danas sinonim za eleganciju i lepotu. A Helen Rose za MGM venčanica koju je nosila na svom venčanju kada je postala princeza Monaka, najkopiranija je venčanica svih vremena.6. Kim Kardashian
I mada nisam ljubitelj njenog lika i dela, Givenchy venčanica u kojoj je postala g-đa West zaista spada u high fashion kategoriju.7. Amal Alamuddin
Venčanica je bila okej (ipak, delo je Oscara de la Rente). Ali ono što je meni bilo bez greške jeste outfit za građansko venčanje - bele pantalone i top i predivan damski šešir sa potpisom Stelle McCartney. Amal je sjajno izgledala i na zabavi dan kasnije u neverovatnoj Giambattista Valli haljini.
8. Olivia Palermo
Svi su željno iščekivali da vide šta će ikona stila, čiji je baš svaki outfit fenomenalan, obući na sopstvenom venčanju. I ona se pojavila odevena u - šorts! Doduše, u jedan izuzetno stilizovan sa potpisom Caroline Herrere. Olivia je imala i jedan pravi Carrie momenat u vidu plavih Manolo cipela. Modni svet je bio oduševljen.

M.R.Ph. popsugar.com, vogue.com, pinterest.com 

You Might Also Like

1 comments

  1. Solange je moj lični heroj, mada je čitava atmosfera venčanja Kate Moss meni takođe divna. I Poppy kao gracija u Maroku u onoj divnoj cvetnoj haljini, san snova.
    http://kenguristyle.com/tropical/

    ReplyDelete