Triangl Swimwear

Tuesday, June 02, 2015

Leto samo što nije i počinje odbrojavanje dana do godišnjeg - odlaska na more ili makar do obližnje plaže. Svakako, poželjno je odabrati i zanimljiv kupaći za tu (važnu) priliku. Ja vam predlažem ovaj Triangl model koji izgleda kao da je napravljen od kože, a koji i sama imam. 
Triangl je brend koji je svojim jednostavno dizajniranim, ali istovremeno neobičnim kostimima potpuno osvojio instagram i za kojim je, najblaže rečeno, odlepio blogerski svet.
Kupaći su napravljeni od neoprena. Ne mogu da kažem da je taj matrijal najprijatniji za nošenje - možda je to stvar navike, jer posle nekog vremena više nisam ni obraćala pažnju na to. Ali, kupaći je udoban i izuzetno efektan. Kada se pokvasi blago se naduva i rekla bih da se duže suši nego obični kupaći.
Ako se upustite u kupovinu ovog kupaćeg kostima korisno je da znate kako da odaberete veličinu. Moja preporuka je da gornji deo uzmete u svojoj normalnoj veličini, a donji broj veći (osim u slučaju da uzimate donji deo koji je na vezivanje). Svakako je najbolje da dobro proučite njihovu tabelu veličina - ovde. Dostava se plaća 20 dolara, a za Srbiju šalju Fedex-om. Srećom nema dodatnih plaćanja jer oni naznače da je vrednost robe 10 dolara. Stižu u roku od 4 do 7 dana, u zavisnosti da li vas "kači" vikend.


M.S.You Might Also Like

2 comments