Summer In The City

Wednesday, July 08, 2015

Novi Sad je jedan od onih gradova koji su divni i u leto. Živi i kada je asfalt vreo! Početak leta obeleže manifestacije na svakom ćošku koje su uvertira u Cinema City filmski festival i Exit. Pa sinoć smo na Trgu slobode slušali Karminu buranu (i u okviru nje O Fortunu, obaveznu muzičku podlogu moćnih scena u, najčešće, istorijskim filmovima)*! Onda sledi malo zatišje i ceo grad se preseli na Ribarac i Štrand, dok na kraju letnje sezone centralne gradske ulice opet živnu - ispijaju se kafe u Katoličkoj porti i pleše se u ritmu egzotične muzike kada nas posete ulični svirači iz svih krajeva sveta.
Zato vam danas pokazujemo dve kul odevne kombinacije, idealne za špacirung po gradu. Istina, nisu za ovako vrele dane, ali podložne su varijacijama - tunika je zapravo haljina, a šorts umesto farmerki bio bi idealan za trideset i više stepeni. I sve je jednostavno, a šik, kako mi najviše i volimo!

Milica Rančić

*Objave o dešavanjima u gradu i raznim manifestacijama možete pratiti na našoj Facebook stranici.


Milena Stanković Haljina, torba i pantalone (dress, bag and pants): Zara, sandale (sandals): Mango, šešir i kaiš (hat and belt): H&M.

Jovana Bovan Prsluk (vest): F&F, majica (t-shirt): H&M, farmerke (jeans): Rose wholesalepatike (sneakers): Converse, tašna (purse): Jellyfish Art, ogrlica (necklace): Mushmulica BM, naočari (sunglasses): Wcshades.

Ph. Milica Rančić, editing Jovana Bovan

You Might Also Like

4 comments

 1. I te kako vreo asfalt :)) Divne ste!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala hvala.. Vreo asfalt, topi se 😊

   Delete
 2. Zelim Jovanin citav gornji deo kombinacije i Mileninu strava haljinu! <3
  Super ste, devojke! :)

  ReplyDelete