Fashion Pick Of The Week 10

Tuesday, September 15, 2015


Ako se sa nama družite od samog početka, onda znate i da smo veliki fanovi Lisca asortimana. I pidžamica (Pajama party outfit post nam je i dalje jedan od omiljenih), i veša, i kupaćih kostima. Te vas tako, s vremena na vreme, obaveštavamo o novitetima u ponudi ovog slovenačkog brenda.
Sezonu kupaćih polako zaključujemo, ali nam stižu jesen i zima kada je, osim u kaput i čizme, lepo investirati i u luksuzni veš. Jer ništa nije senzualno kao delikatan veš ispod oversize džempera. Pa se tako osećamo lepima i kada je smrz vreme i kada se, uz toplu čokoladu ili vino, neki dobar film ili knjigu, ušuškamo pod omiljeni pokrivač. A kada se približe praznici i kada sa jedne zabave trčimo na drugu, raskošan veš nam je neophodan ispod omiljenih party laganih haljinica - bilo da je deo outfita i pomalo se vidi ili da je u potpunosti skriven.
Nama se posebno dopao ovaj veš iz linije Lyra, koja je deo kolekcije Lisca Selection. Kolekcija zavodi prefinjenom čipkom, sjajem i sofisticiranim vezom, koji se poigrava sa prozirnošću i neprimetno se stapa sa kožom, dok kraljevski sjaj Swarovski kristala daje dodatnu dozu glamura i raskoši.
Povodom svog 60. rođendana uz svaki kupljeni Lyra grudnjak Lisca poklanja i matching masku za spavanje. Idealnu za after party dremku, ili zabavu u dvoje...

Milica Rančić

*Lyra veš možete potražiti u najbližoj Lisca radnji ili uskoro na e-shopu.
Ph. lisca.rs

You Might Also Like

0 comments