Moments

Wednesday, September 16, 2015


Da sam totalni zaluđenik kada su modni časopisi u pitanju - i vrapci na grani znaju! Zavisnost, pa to ti je. Nasleđeni mamini časopisi, pa Gioia, i neki stari Escada Haute Couture katalog. Eto, sa tim je počelo... Ređali su se posle: Harper's Bazaar, Marie Claire, Amica, L'Officiel (domaći - čije ukidanje još ne mogu da ožalim), Vogue, Elle, Glamour, Grazia, itd. I, ko hrčak, sve brojeve istih, tamo negde od 1996. godine, i dalje čuvam. Sa putovanja kao suvenir donosim i donose mi na poklon isključivo modne časopise. Pa u posedu imam i australijski i kineski Vogue, tajlandski Marie Claire i hrpu turskih Harper's Bazaara. Moja kolekcija "na metar" je više puta bila predmet rasprave i pregovora: šta ćemo i gde ćemo s njom, postoji li mogućnost da je za koji metar i skratimo, i sl., ali ja sam nepokolebljivo ostala pri stavu da se kolekcija samo može povećavati, nikako smanjivati.
Elem, ovih ludih dana, koji prolaze brzinom zilion na sat, modne časopise uglavnom prelistam u letu i ne stignem da ih onako ljudski izgustiram. Da upijam sav onaj šareniš od kog mi se malčice zamanta u glavi i probude leptiri u stomaku (do not judge!:). Ipak, ako mi život priredi luksuz u vidu sat vemena za Mommy, tj. Me-Time, sledi jedan kratak đir po gradu, odnosno trening u disciplini brzo hodanje do "slobodno-listaj-sestro-slatka" kioska (ko je iz Novog Sada, zna na koji mislim). I onda...
1. Telefon na mute
2. Misli na mute
3. Kafa u desnoj ruci
4. Omiljeni modni časopis u levoj ruci
5. Totalni zen.

Milica Rančić
Milica Rančić: Sako (blazer), majica (t-shirt) i pantalone (pants): H&M, cipele (shoes): Nine West, torba (bag): New Yorker.

Ph. Sonja Lazukić

You Might Also Like

6 comments

  1. Divan post, super fotke, super kombinacija a i Kuca Mala (njihove pice su mi njam njam) <3
    P.S. I moje kolekcije modnih magazina su takodje predmet rasprave :))

    ReplyDelete
  2. Prelepe slike. :)
    http://fashionandstyleno1.blogspot.rs/

    ReplyDelete