Spa Day

Saturday, September 12, 2015


Ako planirate kraći put na sever Srbije, ili ste iz (okoline) Subotice, znam savršeno mesto na kom možete u potpunosti da se relaksirate. Preporuka je iz prve ruke jer sam, nakon što sam o Wellness centru u sklopu Galleria hotela puna toga lepog čula, imala to zadovoljstvo da neke od usluga istog i isprobam. Naime, na poklon sam dobila vaučer za masažu i druge wellness sadržaje (zato što trpim njih trojicu:) i iskreno, bio je to najbolji poklon koji sam mogla da dobijem, jer ono što mi najviše nedostaje jeste vreme koje mogu samo sebi da posvetim.
Kao prvo, wellness je zaista velik i pruža brojne sadržaje. Izuzetno je čist, a osoblje je jako ljubazno i, ako wellness posećujete prvi put, rado će vam pokazati u čemu sve to možete da uživate. Akcenat je na relaksaciji i potpunom odmoru, te jedini zvuk proizvodi voda iz dekorativne fontane i neopterećujuća, opuštajuća muzika. Ja sam isprobala Rest & Relax masažu i tretman tela i lica u trajanju od 90 minuta. Ukratko, dok vas masiraju rade vam i tretman tela i lica raznim pilinzima, maskama, uljima i sl. Opis je verovatno suvišan, ali ipak moram da napomenem da je masaža bila savršena, kao i osećaj nakon nje. Još sam isprobala i Dr Kneipp vodenu terapiju (naizmenično se prolazi kroz plitke bazene sa toplom i hladnom vodom i tako poboljšava cirkulacija), posetila Tepidarijum (prostoriju sa anatomski oblikovanim toplim ležaljkama), Parnu i Finsku saunu, Slanu sobu (kažu da je odlična za disajne puteve) i, najbolje od svega, uživala u hidromasažnim kadama (bukvalno sam se sva smežurala jer nisam mogla da se nateram da izađem iz jedne:). Posetu wellnessu sam završila ispijanjem kafe uz listanje najboljih časopisa, koje tamo imaju na svakom ćošku.
Ukoliko vam je sve ovo primamljivo i planirate jedan sličan spa dan, znajte još i da vam, osim kupaćeg kostima, ništa nije potrebno, jer se tamo mogu iznajmiti i peškiri, i papuče, i ogrtač. Wellness centar u svom sklopu ima i salon lepote, a o svim uslugama i cenama istih možete se informisati na sajtu hotela.

Milica Rančić

You Might Also Like

0 comments