5 Lingerie Life-Changing Items

Thursday, October 15, 2015


Budimo iskrene - u borbi kojoj nema kraja, a čiji cilj jeste izgled što sličniji onom perfektnom, neophodni su nam mali tajni saveznici. Za neke od ovih koje danas predstavljamo verovatno niste ni čule, a sasvim sigurno vam mogu umnogome olakšati (i ulepšati!) svakodnevicu. Možete ih pronaći u najbližoj Lisca prodavnici i oni su sledeći:

1. Push up gaćice

Ispod odeće su neprimetne, dok se za njihov učinak ne može reći isto. Diskretni penasti jastučići u push up gaćicama naglasiće obline i zadnjicu učiniti popunjenijom. Jenny-from-the-Block-efekat u trenutku!


2. Body liner

Body liner "Korina" zapravo je produženi funkcionalni halter koji stegne telo i tako ga odlično oblikuje sve do ispod grudi. Napravljen je od jakog elastičnog pletiva, te je vrlo delotvoran korektivni veš, a prefinjeni sjaj materijala, kao i transparentni umeci koji prate liniju tela ga čine izuzetno elegantnim i prikladnim za dnevno nošenje.


3. Slim skirt

Slim nešto? Prodato! Još ako je stvarno delotvorno, sreći (većine ženske populacije) nema kraja. U pitanju je podsuknja bez bočnih šavova, koja je napravljena od glatkog, elastičnog materijala uz koji se odeća ne lepi. Pripijeni kroj oblikuje liniju u predelu struka i bokova, a glatki i tanki krajevi sa gornje i donje strane omogućavaju nošenje i ispod najtanjih haljinica.


4. Gaćice bez šavova

Poput druge kože! Nemaju šavove, već lepljene ivice, pa su tako nevidljive i ispod sasvim pripijenih odevnih komada.


5. Anticelulit gaćice

Za anticelulit učinak zaslužan je materijal Revolutionar Slim koji je dermatološki ispitan. Veoma je tanak i propustljiv, brzo se suši i nevidljiv je ispod pripijene odeće. Gaćice sadrže kofein, retinol, aloju i vitamin E, te pospešuju sagorevanje masnoća, podstiču izlučivanje vode iz tela, oblikuju liniju i ublažavaju izgled "narandžine kore". Preporučljivo je što češće nošenje ovih gaćica (minimalno 8 sati dnevno), a rezultati su vidljivi nakon 6 nedelja. Sastojci u materijalu nisu permanentni i pranjem se njihovo dejstvo smanjuje. Ipak, ispod ovih možete nositi druge, visoko rezane gaćice (poput brazil modela), izbeći njihovo svakodnevno pranje, te im produžiti rok trajanja.

Milica Rančić


Ph. lisca.rs

You Might Also Like

0 comments