Angel vs. Devil by Lisca

Thursday, November 26, 2015


Od nastanka eDAYtoriala (za koji dan nam je prvi rođendan, stay tuned...:) u brendu Lisca imamo divnog prijatelja i saradnika. Zato predstavljanje kolekcije za jesen/zimu 2015. nismo mogle da propustimo!
Promocija je održana u restoranu Dijagonala 2.0, a tema je bila - anđeo ili, pak, đavolak. Devojke iz Studija Pjaf, sa kojima smo imale to zadovoljstvo da sarađujemo, su sjajno odradile svoj posao i dekorisale prostor shodno temi. Na zanimljiv način predstavljeni su kompleti veša koje bi ponela žena u kojoj preovladava nevinašce, ali i ona koja je vragolasta. Tara vs. Lyra. Wittily vs. Glitter. Uživale smo razgledajući komade veša i pidžama koje kolekcija sadrži, ćaskajući sa prijateljima iz modnog medijskog sveta i sladeći se neodoljivim slatkišima. Sa direktorom firme Lisca u Srbiji, g-dinom Gorazdom Uratnikom i PR-om za Lisca Srbija, našom drugaricom, Ivanom Ćosić razgovarale smo o brendu, imenu i kvalitetu koje poseduje, kao i o idejama za promociju nove kolekcije.
Priču o ovom divnom eventu zaokružujem pitanjem. U svakodnevnoj borbi ove dve suprotnosti, ko kod vas češće pobedi? Anđeo ili đavo? (Pssst, kod mene je rezultat prilično izjednačen...:)

Milica Rančić


Ph. Lisca, Jovana Katić, Jovana Bovan, Milena Stanković

You Might Also Like

0 comments