Beauty recenzija: K Piling

Monday, November 23, 2015


Za beauty rituale koji uključuju nešto više od brzinskog tuširanja i mleka za telo uglavnom nemam vremena. Pilinge za telo jako retko koristim, a od K Pilinga, da budem sasvim iskrena, nisam ništa posebno ni očekivala. Verovala sam da "radi posao", s obzirom na teksturu, ali ništa više od toga. Time je moje oduševljenje odmah nakon prvog korišćenja bilo veće! Proizvod fantastično miriše (na kafu i cimet), kao i koža satima nakon tretmana. ("Dođe ti da se ugrizeš", kako Milena kaže.:) Piling nije grub, ali je vrlo efikasan. Sadrži i kokosovo ulje, tako da koža nakon upotrebe pilinga nije suva, naprotiv. Bukvalno je kao svila. Na kraju, moram da istaknem i njegove negativne strane. Kao prvo, uverena sam da izaziva zavisnost - malo, malo pa mi padne na pamet da je vreme za novi tretman. Kao drugo, odmah nakon tuširanja poželim kafu i kolače!

Milica Rančić

Znate one zarazne, mirišljave stvarčice od kojih ne možete da odvojite nos? Ovaj priling je jedan od njih. Osvojio me je svojim mirisom već na prvi njuh. Ni sama tekstura nije razočarala - posle jedne upotrebe koža je poput svile, negovana i nežna.

Jovana Bovan

Da krenem od najbitnijeg, a to je koža nakon pilinga - meka je i svilenkasta, zahvaljujući kokosovom ulju koje ovaj piling sadrži. To je ono što me je oduševilo, jer kad imate osetljivu kožu, u jesen suvu, uvek vas je strah šta će se desiti nakon nekog tretmana. Piling mi je najviše prijao, i imao najviše efekta, na laktovima, kolenima i stopalima. Veliki plus od mene ovaj proizvod dobija zbog mirisa. Čim sam ga otvorila omamio me je! Obožavam miris kafe i cimeta, jer momentalno budi organizam. Za kraj ostavljam ono što svakako nije mana, ali želim da napomenem - proizvod se malo osipa, a s obzirom da je u pitanju kafa imaćete minut posla oko sređivnja kade nakon upotrebe.

Milena Stanković

P.S. Dve čitateljke će dobiti priliku da isprobaju K Pling. Pratite našu Facebook stranicu na kojoj će biti objavljeno više detalja o ovoj nagradnoj igri. 

You Might Also Like

4 comments

 1. Ovo deluje jako zanimljivo :D
  PS.Gde se moze nabaviti ? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Draga Ivana, preko K Piling Facebook stranice (link stoji u drugoj rečenici).

   Delete
 2. Obozavam ovaj piling!
  Odusevljena!
  Fotke i post odlicne <3

  ReplyDelete
 3. Uzivam u lepim mirisima,a jos kad je koza nakon upotrebe ovog pilinga meksa,svilenkastija,divota,odusevljena sam.

  ReplyDelete