Libresse: Živi odvažno!

Thursday, November 19, 2015


Kada nešto želim, ne vidim prepreke. Odvažna sam do koske! Putovala sam sama na drugi kraj sveta, šetala sam milionskim gradovima, živela u stanu punom guštera, vozila sam bajs levom stranom puta i ronila sa ajkulama. (Okej, priznajem, bile su vegetarijanke...) Naučila sam ruski, jer mi se dopada, u kasnim dvadesetim sam naučila da igram balet, jer sam to još kao mala želela. Odvažno sam se zaljubila do ušiju u čoveka koji je to zaslužio. Naposletku, ali zapravo uvek na prvom mestu, stoji činjenica da sam dva puta postala mama. Znam da zvuči kao fraza, ali ništa odvažnije i lepše u životu nisam uradila...

Milica Rančić

Neustrašivo sam izgledala drugačije! Nosila sam naočare za plivanje umesto rajfa za kosu, ošišala se na kratko kad su sve druge devojke puštale kosu, nosila muške košulje, pidžame i bokserice u dnevnim outfitima i haljine kao da sam upravo stigla iz Indije – još kada sam išla u srednju školu.  A sve to me je dovelo tu gde sam sad...  Na put na kom odvažno počinjem nešto novo, pobeđujem strah i ostvarujem svoje želje.

Milena Stanković


Prvi srpski modni blog je upravo moje online čedo. Rado sam pratila nekolicinu stranih, pa odvažno rešila da svoje odevne kombinacije i ja javno podelim. Ni slutila nisam da će ljudi iste gledati, i komentarisati, i pratiti više od pet godina kasnije!

Jovana Bovan

Živim odvažno, još od kada sam kao kapiten stupila na košarkaški teren, i kao voditelj dečijih emisija stala ispred televizijske kamere. Htela sam da se školujem na engleskom jeziku. Diploma svedoči o uspehu na tom polju... Želela sam da usavršim i italijanski i to šećkajući ulicama nekog velikog italijanskog grada, istraživajući i upijajući. Nakon pokretanja modnog bloga, Milano, italijanska prestonica mode, učinila mi se kao logičan odabir za tu šestonedeljnu avanturu. Na kraju, najodvažniju odluku donosim kada pakujem ceo svoj život u dva kofera i ukrcavam se na let za Dubai, sa kartom u jednom pravcu...

Svetlana Žmukić


Biti žena je privilegija. Ali i veliki izazov. Od nas se očekuje sve više, a i same sebi postavljamo zadatke i ciljeve dostojne “Nemoguće misije”. Jer za nas nemoguće ne postoji. Posebno kada imamo prijatelja kao što je Libresse! Uz Libresse uloške “oni dani” su kao i svaki drugi – nema više ograničenja, niti potrebe za odlaganjem omiljenih aktivnosti. Verujemo im. Uz njih trčimo, skačemo, jurimo, vozimo, učimo, pobeđujemo, slavimo. Živimo bez zadrške. Živimo odvažno – svaki dan!
Da li si ti odvažna? Kada si poslednji put uradila nešto hrabro zbog čega si bila baš, baš ponosna na sebe? Pošalji nam fotografiju koja ilustruje takvu situaciju - autorku najbolje fotografije Libresse će nagraditi paketom proizvoda i selfie stickom. Šta čekaš? Odvaži se!

P.S. Naša e-mail adresa je: edaytorial@gmail.com, a rok za slanje fotografije je 23. novembar.You Might Also Like

0 comments