Libresse

Saturday, November 21, 2015


Kada imamo brend čija je misija da ženama omogući da svaki dan žive punim plućima i budu najbolja verzija sebe, onda znamo da u tom brendu imamo prijatelja. I vernog saveznika. Libresse, kao upravo takav brend, pomaže ženama da sve nesigurnosti koje ih sputavaju u svakodnevnim aktivnostima prevaziđu i pokažu se u najboljem svetlu, bez izuzetka. “Oni dani” više nisu opravdanje! Uz Libresse proizvode žena je samouverena i slobodna da živi odvažno.
Shodno potrebama, na raspolaganju su nam Libresse ulošci različitih veličina i moći upijanja. Ipak, svima im je zajedničko to što su pouzdani. Dizajnirani su da prijanjaju baš kako treba, tanki su i fleksibilni i imaju nežan, kao pamuk mekan, površinski sloj. Ulošci koji su namenjeni za upotrebu u prvim danima ciklusa imaju sigurnosne ivice koje sprečavaju izlivanje tečnosti i implementiran DryFast sistem koji nam pruža brzo upijanje i osećaj suvoće.
Libresse ulošci dolaze u divno dizajniranim, ženstvenim, i nadasve praktičnim pakovanjima. Uz Roll.Press.Go inovaciju iz Libressa život nam je dodatno olakšan, jer u nekoliko sekundi možemo da na vrlo jednostavan i higijenski način odložimo iskorišćeni uložak. Svaki uložak je pojedinačno zapakovan u kesicu, samolepljivu sa svih strana. Potrebno je samo... Roll: u kesicu urolati iskorišćeni uložak. Press: pritisnuti ivice. Go: Nakon zatvaranja i bacanja uloška, prosto nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima. Da, tako je lako.
Uz inovativnu tehnologiju i Libresse inovacije omogućeno nam je da svakog dana iskažemo svoj puni potencijal. Da budemo ženstvene. I hrabre. I svakako pomalo lude. Da budemo baš onakve kakve želimo da budemo, jer nas u tome priroda više ne sprečava. Privilegiju da budemo žene iskoristimo na najbolji mogući način. Živimo odvažno!

P.S. Ne zaboravite da je u toku Libresse nagradni foto konkurs. Više detalja pronađite u Libresse: Živi odvažno! postu, učestvujte i osvojite lepe nagrade.You Might Also Like

0 comments