An American Girl In Paris

Wednesday, December 16, 2015


Onaj ko je pomno, i to više puta, pratio zgode i nezgode najstilizovanije (televizijske) njujorške četvorke, u naslovu posta će prepoznati nazive poslednjih epizoda serije Sex and the City. I naslutiti inspiraciju za novu modnu, outfit priču... Stara subotička poslastičarnica Ravel enterijerom neodoljivo podseća na neku slatku parisku pâtisserie, pa otuda baš ona kao scenografija. A ako je nečiji rad omaž stilu g-đice Bradshaw, onda je to rad talentovanog mladog dizajnera Marka Marosiuka, čiju divnu suknju u ovom postu nosim. Muški džemper je u odevnoj kombinaciji protivteža ženstvenim elementima u vidu zlatnih sandala ili vintage broša, i asocijacija na Carriene neobične kombinacije i stilske bravure. Voilà!

Milica RančićMilica Rančić: Suknja (skirt): Marko Marosiuk, majica (t-shirt): Mango, džemper (cardigan): Tom Tailor, sandale (sandals): Aldo, kaiš (belt): Zara, broš (brooch): vintage.

Ph. Sonja Lazukić
Make up Sara Simović
Hair Rade Maravić, In Style, Subotica

You Might Also Like

3 comments

 1. Sjajno! I kombinacija i enterijer i fotke! Bas savrseno <3

  ReplyDelete
 2. Magical :) Sjajne fotke, lokacija, Milica :)

  ReplyDelete
 3. Savršen odabir boja i još bolji izbor lokacije.
  Kombinacija je potpuno u duhu "Carrie goes to Paris" i knjiga to savršeno zaokružuje. Kao veliki Sonjin fan, moram i njoj čestitati, jer ovo izgleda nestvarno.
  http://kenguristyle.com/museum-x-sarah/

  ReplyDelete