Gift Guide: If Your Girl Is Into Home Décor

Monday, December 28, 2015


1. Prekrivač za krevet (kao štrikan). Ikea, cena: oko 3000 RSD. Kako u Srbiji još uvek nema Ikea prodavnica, ovaj prekrivač možete nabaviti u Zagrebu ili Budimpešti, ili ga možete poručiti preko jedne od mnogih Facebook stranica koje drže ljudi koji će vam, uz određenu nadoknadu (najčešće oko 30%) doneti iz Ikeae šta god želite. Ukoliko vam to zvuči komplikovano, sličan, mada ne toliko lep, možete pronaći i u Jysku.
2. Dečacima možda nije poznat koncept coffee table knjiga, ali damama sasvim sigurno jeste. Sjajne knjige koje se mahom sastoje od sjajnih fotografija (o filmovima, modi, uređenju enterijera, fotografiji i sl.) možete pronaći u knjižarama kao što su Laguna ili Vulkan. Cena: od oko 1000 RSD, pa naviše.
3. Ukrasne sveće. Dok se kod nas ne otvore prodavnice poput Bath & Body Works, interesantne sveće možete pronaći npr. u dm-u, a ove sa slike u Jysku. Cena: 749 RSD/kom.
4. U online prodavnici re:art:concepta možete naći unikatne komade od porcelana i keramike, koji su san svakog zaluđenika za home décor. Cena mini činija sa slike: 800 RSD/kom.
5. O Kaligrafisanje slikama smo davno pisale. Divne crno bele slike sa ručno ispisanim citatima (koje možete i sami birati) oplemeniće svaki prostor. Cena: od 1000 RSD do 1500 RSD. (Na našoj Facebook stranici u toku je giveaway u kome možete osvojiti jednu Kaligrafisanje sliku!)
6. Nescafe Dolce Gusto aparat. I koristan, i lep! Ima raznih modela u raznim bojama, a na vama je samo da izaberete onaj koji bi se njoj najviše dopao i da, udvoje, uživate u odličnoj kafi. Cena: od 7000 RSD, pa naviše.
7. Predivnu handmade keramiku u ponudi ima i Gallery 1250. Koliko su slatke ove čaše? Cena: na upit.

Milica Rančić

Ph. ikea.hu, jysk.rs, facebook.com, pinterest.com

You Might Also Like

2 comments