Truly. Madly. Deeply.

Wednesday, December 30, 2015


Mogla bih vam pisati o tome koliko dugo smo osmišljavali i organizovali ovo fotografisanje i koliko ga je nepredviđenih okolnosti pratilo. Kako sam u glavi imala i koncept i odevnu kombinaciju, ali kako rezultat do kraja nije bio izvestan, jer sam haljinu isprobala bukvalno pola sata pre snimanja, sve nadajući se da ću nekako uspeti da se ukucam u nju. Mogla bih i detaljno da razvezem o tome koooooooliko je bilo hladno i kakva je zabava na ledenom vetru i temperaturi oko nule biti u haljini bez leđa i u cipelama bez čarapa. I kako sam (truly, madly, deeply, je l'?) zaljubljena u ovu savršenu haljinu Marka Marosiuka. Mogla bih, ali nekako mislim da nema potrebe ulaziti u detalje. Reči su u ovom postu svakako suvišne...

Milica Rančić

Milica Rančić: Haljina (dress): Marko Marosiuk, sako (blazer): H&M, kaiš (belt): Mango, cipele (shoes): Nine West, grudnjak (bra): Lisca.

Ph. Sonja Lazukić
Make up Sara Simović
Hair Rade Maravić, In Style, Subotica

You Might Also Like

11 comments

 1. Svaka čast na požrtvovanosti jer je rezultat fenomenalan!
  Odlične fotografije, atmosfera je očaravajuća!

  ReplyDelete
 2. Predivne slike...ali brus na ovu haljinu..nikako.

  ReplyDelete
  Replies
  1. E, pa prvobitni plan je bio da je slikamo bez njega. Da je bilo leto i da je haljina nošena na neke sandalice, tako bi i bilo. Ali s obzirom na to da su fotografije pomalo editorijalske, da je cela ta atmosfera nekako dramatična i da uz haljinu, koja je i sama dosta teška i ima hiljadu slojeva, nosim kožni pojas i salonke, na kraju mi se ovako mnogo više dopalo, pa je grudnjak ostao. :) No, svakako, sve je stvar ukusa.

   Delete
  2. Naravno...i sa njim i bez njega, slike su savrsene :)

   Delete
 3. Sonja pokidala, ali PO-KI-DA-LA! Sjajno.

  ReplyDelete
 4. Svaka ti čast što si izdržala. Haljina je stvarno moćna :)

  ReplyDelete
 5. Nekako je stvarno neobično kako postovi nastali pod takvim uslovima, kada se maksimalno koncentrišeš da ne odaš utisak da ti je hladno, dok ti jeza mili niz kičmu, daju najbolje rezultate.
  Nedaleko od tog mola, ja sam se smrzavala po jednom užasnom danu, kada je vetar neumoljivo duvao a nebo se spremalo na apokalipsu i to mi je jedan od omiljenih postova ikada. A opet, kada ti ide sve na ruku i vreme i kombinacija, pa traje predugo i nema rezultata.
  Haljina je sjajna i predivno se uklopila u ambijent.
  http://kenguristyle.com/winter-blizzard/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Da, valjda sve zavisi od volje i raspoloženja. Mada, sa Sonjom kao fotografom, ovom predivnom haljinom i Palićem u magli kao scenografijom - nije moglo da omane :)

   Delete