Golden Globes 2016: Best Dressed

Tuesday, January 12, 2016


Počinjem sa Thakoon svetlucavim odelom koje nosi Taylor Schilling kao omiljenom kombinacijom - u smislu da bih najverovatnije i sama odabrala nešto poput toga. Posebno mi se dopada što je uz odelo odabrala malo opušteniju frizuru i nenapadnu šminku. Bravo.

Zoe Kazan je, po meni, rizikovala sa odabirom nežne Miu Miu haljine, jer je haljina gotovo neupadljiva i to je mogla biti potpuna propast... Međutim, rizik se isplatio - ona je zahvaljujući kontrastu primećena u moru materijala, šljokica i jakih boja. Opet, velik plus za frizuru.

I konačno tu je Olivia Wild u Michael Kors haljini u boji koja je obeležila jesen. Ja bih izbacila nakit iz ove kombinacije, jer mislim da je šljokičava haljina sama po sebi dovoljna, ali oprošteno joj je. Kroj haljine je savršen, a dekolte je definitivno najbolji deo. 

Milena Stanković

Da počnem sa izgledom koji je izazvao najviše pozitivnih komentara. Jennifer Lopez je na nekoliko uvaženih modnih portala proglašena za najbolje odevenu damu večeri, a ja se sa tom konstatacijom i slažem i ne slažem. Naime, haljina mi je zaista jako lepa - Giambattista Valli kreacija teško da može biti drugačija. Međutim, mislim da bi prelepoj Jennifer više pristajao model koji nema taj gornji deo u vidu plašta, odnosno pokrivena ramena, jer je takav detalj, inače nisku, još više skraćuje. Takođe, nisam luda ni za svim tim svetlucavim aksesoarima. Ali, uz haljinu, frizura i šminka, kao i stav, vrište samo jedno - diva.

Jennifer Lawrence na crvenom tepihu ne greši. Izgledala je senzacionalno u savršenoj Dior haljini sa prorezima na struku. Nakit, frizura, šminka... Sve je za desetku i sve je neverovatno šik.

Nagradu za "wow efekat" bez dileme dobija Rosie Huntington Whiteley u Atelier Versace haljini. Sama haljina je lepa, jednostavna je, ali i glamurozna zbog svih tih šljokica. Kroj je savršen - dekoltirana je baš koliko treba i divno prati liniju tela. Ipak, na listi najlepših našla se samo iz razloga što je nosi zanosna Rosie, koja u njoj izgleda kao boginja.

Milica Rančić

Ph. vogue.com, theverge.com, dailyreadlist.com, nydailynews.com

You Might Also Like

0 comments