Slatkiši za Dan zaljubljenih

Friday, February 05, 2016


S obzirom na činjenicu da vam se post Novogodišnje poslastice jako dopao, zaključile smo da ponekad poželite da se odmorite i, umesto da sami pripremate razne delicije, iste volite da poručite od nekog ko ih taaako dobro pravi. Zato vam danas donosimo preporuke vezane za slatkiše za predstojeći Dan zaljubljenih, kako biste mogli nekog posebnog da obradujete divnim i ukusnim paketićima. Svakako čekirajte šta u ponudi imaju i dame iz pomenutog prazničnog posta, a mi vas vodimo na četiri nova (online i offline) mesta na kojima možete izabrati savršeni jestivi poklon.

Muffin club

Upozorenje: Ako ste gladni, ne ulazite na njihovu Facebook stranicu! Muffin club pravi ubedljivo najlepše slatke stolove za venčanja i dečije rođendane, a imaju i bogatu ponudu za Dan zaljubljenih. Pa, koliko su slatki ovi medvedići?
Sandrini kolačići

Ukoliko je vaša druga polovina romantična duša, sasvim sigurno neće odoleti ovim nežnim, pastelnim medenjacima.
Medenjaci Beba

A ukoliko, pak, nekoga želite da obradujete originalnim medenjacima, jedan klik na podnaslov odvešće vas na pravo mesto. Ručno pravljeni, po starinskom receptu i bez veštačkih dodataka, jednostavno ukrašeni, ukusni, uz čašu vina odlično idu...
Kitch & Chic

Restorani/poslastičarnice Kitch & Chic su nam među omiljenim mestima u Novom Sadu. Shabby chic enterijer će vas na prvi pogled privući, a ukusne poslastice na prvi zalogaj oduševiti. Prošetajte sa vašim "Valentine-om" i svratite na muffine, macaroonse, cupcakeove i sl. ili poručite paketić sa ovim preukusnim delicijama.

Milica Rančić
Ph. facebook.com

You Might Also Like

0 comments