The Oscars 2016 Best Dressed

Tuesday, March 01, 2016

Prelepa Charlize Theron skoro nikada ne greši kada je odabir haljine za crveni tepih u pitanju, mada, budimo iskreni, često se na listama najbolje obučenih ne nađe zbog same haljine, već zbog prirodne elegancije i gracioznosti, te načina na koji haljinu nosi. A u ovoj crvenoj Dior haljini Charlize izgleda - senzacionalno.


Lady Gaga je iz faze ludih modnih eksperimenata prešla u fazu izrazito damskih i haute couture lookova. Aplaudiram na tome i na sjajnom modnom odabiru (u pitanju je Brandon Maxwell ni haljina, ni kombinezon) za ovogodišnju dodelu Oskara.


Ovaj izgled sigurno nije za crveni tepih na Oskarima, ali je za Vanity Fair after party apsolutno savršen. Jessica Alba se pojavila u predivnoj Roberto Cavalli haljini, koja joj je savršeno pristajala. Ipak, na listi najbolje obučenih nije se našla zbog same haljine, koja je poprilično jednostavna, već zbog sjajnih aksesoara (ogrlica i kaiš su san snova!) koji su se fantastično uklopili u ceo izgled.

Milica RančićKod muškaraca je u ovakvim svečanim prilikama sve lako i sve se svede na smoking i leptir mašnu, ali onda je ključno da odelo bude savršeno saliveno. Na dodeli Oskara, mislim da je Eddie Redmayne baš pogodio. Nisam sigurna koliko se prijatno osećao u svom plišanom odabiru, ali izgledao je odlično. Pritom, mislim da nema stilistu i da sam bira odeću... tako da - thumbs up!


Mlada Saoirse Ronan je izgledala predivno u Calvin Klein smaragno zelenoj haljini, koju je odabrala baš u toj boji kao omaž svojoj rodnoj Irskoj. Haljina je prilično jednostavnog kroja, što je neophodno kod svetlucavih materijala, ali veoma upečatljiva. Dopada mi se i opuštenija frizura i blaga šminka ( a zapravo sve dame na Crvenom tepihu su oduševile izborom frizura).

Milena Stanković

Ph. dailymail.co.uk, vogue.com, eonline.com, deadline.com

You Might Also Like

0 comments