Serbia Fashion Week & Bloggers

Monday, April 11, 2016

Za početak još jedno hvala Serbia Fashion Week-u što su nas ugostili, i učinili da se osećamo posebno. Srećna sam što su nam organizatori posvetili pažnju, a naročito hvala Jovani koja je sve vreme brinula o nama.  Ovog puta organizatori su nam omogućili da revije pratimo iz prvog reda, da u potpunosti uživamo, vidimo kreacije na pisti od glave do pete i slobodno slikamo.  I bili smo vredni, škljocali smo foto-aparatima, snap-ovali, vlogovali, a instagram je preplavljen našim boomerang gif-ovima. 
A da, imali smo i obezbeđenog fotografa za slikanje outfita koje smo birali u Showroomu.
Za nas je ova manifestacija počela blogerskim ručkom, na kom smo se neki od nas prvi put sreli oči u oči. Imali smo i gosta iznenađenja - dizajnera Eymeric Francois, koji sad već tradicionalno gostuje u Novom Sadu, a družili smo se i sa blogerkama iz Holandije.
Kao što već znate tokom Serbia Fashion Week-a, blogeri su imali svoj kutak, gde su posetioci mogli slobodno da priđu, upoznaju se i popričaju sa nama. Ono što je za mene, takođe, značajno - mi, blogeri, smo se bolje upoznali, zbližili i razgovarali o daljoj saradnji. 

Milena Stanković 

Ph. Bojan Čokić, Vanja Melnik, Milena Stanković

You Might Also Like

6 comments

 1. Jako si lepo opisala našu SFW priču.
  Meni već nedostaje druženje i baš mi je drago što smo se svi upoznali i zbližili :)

  ReplyDelete
 2. Ovo će mi zauvek biti prelepa uspomena! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Takođe, stvarno su uradili pravu stvar za nas

   Delete
 3. Super ste :)
  www.ivanasworld.com

  ReplyDelete