Beauty Pick Of The Week: Eucerin Kids Sun Lotion SPF 50+

Monday, May 30, 2016


Kako farmaceuti posebno cene Eucerin proizvode (pouzdano znam jer imam jednog u porodici:), tako i ja u njihovo dejstvo najviše verujem. (Sećate li se posta o ovom fantastičnom ulju za tuširanje?) Elem, proizvod koji je ovonedeljni favorit, Eucerin Kids Sun Lotion SPF 50+, jeste proizvod koji je isproban i za koji imam samo reči hvale jer smo ga koristili na moru kada je moje dete imalo svega 11 meseci. Iako bebać nema osetljivu kožu, ipak je svetlije puti, a julsko (tursko) sunce svakako nije blagotvornog dejstva na nežnu dečiju kožu. Ipak, sa ovim losionom (i uz što duži boravak u hladovini), nije bilo nikakvog crvenila.
Među favoritima ovaj losion se našao iz još dva razloga. Prvi je taj što je u toku akcija - prilikom kupovine losiona za decu dobija se jedan losion i za odrasle (Sun Lotion Extra Light SPF 30). Drugi razlog je taj što se kupovinom ovih proizvoda pomaže nabavka dermoskopa u okviru kampanje "Pregled za sve" za prevenciju i rano otkrivanje raka kože. 3 u 1: odgovorno, ekonomično i humano.

Eucerin Kids Sun Lotion SPF 50+ (plus Sun Lotion Extra Light SPF 30, gratis), u svim bolje snabdevenim apotekama, oko 1700 RSD.

Milica Rančić

You Might Also Like

0 comments