AboutMilena Stanković je profesor istorije po obrazovanju. Hedonista je po životnom opredeljenju. Vodi modni blog Fashion Magnolia, radi na RTV-u, a po potrebi je domaćica-kuvarica i koktel majstor. Uživa u dobrim serijama, lenčarenju na Dunavu, šetnjama po suvom lišću, ukusu kestena… I, naravno, šopingu! Njen crno-beli modni svet najčešće je obojen hot pink ili ruby red karminom. Osvedočeni je Instagram zavisnik. U eDAYtorial timu je zadužena za odlične outfit postove, ali i kulinarske postove i videe gde će vam praviti zazubice mljac slatkišima i slanišima koje sa lakoćom priprema.

Milica Rančić sasvim sigurno pati od sindroma podvojene ličnosti. Danju je inženjer – master sa višegodišnjim iskustvom u spoljnoj trgovini, a noću modni novinar i bloger. Od 2011. se (sve manje) bavi blogom Tulips and Lipsticks, koji joj je doneo poslove u modnim/lifestyle online i štampanim medijima. Više od dve godine je bila saradnik Wannabe magazina, nekoliko njenih tekstova objavljeno je u časopisu Grazia, a oko pola godine je bila i na poziciji modnog urednika u magazinu Trend. U eDAYtorialu će se predstaviti onim što joj najbolje ide od ruke - piskaranjem o modi, putovanjima i drugim lifestyle i tra-la-la poslasticama.
Former members:

Jovana Bovan je, kao što već možda znate, tvorac bloga Cipelica-Štiklica. Ali verovatno ne znate da je Cipelica, od milja, prva srpska modna blogerka. Pet godina u svoj online modni kutak postavlja fotografije svojih odevnih kombinacija, a neko vreme ste mogli i da je slušate u jednoj radio emisiji koju je vodila. Diplomirani je inženjer informacionih tehnologija u poslovnim sistemima, a u ovom timu bila je pčelica vrednica sa ozbiljnim hakerskim sposobnostima. Rad u photoshop-u i video montaža njena su sfera interesovanja (i mačji kašalj, reklo bi se), te je njen doprinos sadržaju eDAYtoriala bio najveći upravo u ovim oblastima. 

Svetlana Žmukić je bila zvrk ekipe. Najmlađa u timu, te su joj se tolerisale izjave poput one da su filmovi sa Meg Ryan stari filmovi! Završila je srednju školu za grafičkog dizajnera, zatim poslovni engleski, a sada živi u sunčanom Dubaiju gde radi za Abercrombie & Fitch. Tvorac je modnog bloga Dictionary of fashion, koji već godinama uređuje. Vazda je zaljubljena... U život, pre svega! Glava u oblacima, ali noge, ipak, čvrsto na zemlji. U eDAYtorialu je imala zadatak da vas (nas) provede kroz Dubai - preporučivala vam je najbolje plaže, najbolje restorane ili mesta za izlazak.